Upptäck hemligheten bakom Sveriges bästa luftrenare

Ett stort test av de sju bäst säljande luftrenarna i Sverige fick en överlägsen vinnare: Ozoneair Purify, en innovation från Luleå.
Men varför presterar den så bra? Här är anledningen till Luleåproduktens framgång.

EXTERN LÄNK: Läs mer om luftrenaren Purify

Dålig luft inomhus kan förvärra allergi och astma, och ge symtom som nästäppa, trötthet och huvudvärk. Många letar därför ett sätt att förbättra sin inomhusmiljö och säkerställa att de andas ren och hälsosam luft hemma.

”Sålde slut direkt”

Nu har en helsvensk produkt från Luleå, Ozoneair Purify, gjort succé och snabbt blivit en av de mest sålda luftrenarna.

– Purify sålde slut direkt när den lanserades, försäljningen fortsätter att öka och vi får ständigt feedback från nöjda kunder över hela Sverige, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair i Luleå.

Överlägset bäst-i-test

Villalivet, Sveriges största villatidning, utförde nyligen ett test av de sju bäst säljande luftrenarna på svenska marknaden, och Ozoneair Purify blev bäst-i-test. Men vad är det som gör denna luftrenare så speciell och varför är den så populär?

”Ozoneair Purify 60 utmärkte sig i alla kategorier och stack ut som en överlägsen luftrenare. Vad gäller låg ljudnivå, områdestäckning, luftreningskapacitet och förbrukningsvaror är denna bättre än samtliga de andra luftrenarna i vår testgrupp”, skriver Villalivet efter sitt test.

Patenterad teknik gör skillnaden

Ozoneair Purify har utvecklats i samarbete med forskare från Luleå tekniska universitet och har en patenterad reningsteknik som tidigare endast använts inom hälsovården och på sjukhus.

– Den här banbrytande tekniken förstör föroreningar som är 1000 gånger mindre än vad traditionella luftrenare kan fånga upp. För första gången blir tekniken nu tillgänglig för privatpersoner i deras hem, förklarar Johan Lundberg.

En luftrenare för alla

Ozoneair Purify passar alla som vill ha ett hygieniskt hem och värnar om sin inomhusluft, eftersom luftrenaren reducerar allt från bakterier till mögelsporer och allergiämnen som pollen och kvalster.

– Ozoneair Purify är också effektiv mot dåliga lukter, vilket gör den idealisk för dig som vill bli av med unken lukt i sommarstugan, matos eller oönskade lukter från husdjur. Eftersom Purify är nästintill tyst kan du ha på den dygnet runt. Många har den i sovrummet.

Purify har den lägsta ljudnivån av samtliga luftrenare, skriver Villalivet i sitt test, och förklarar luftrenarens goda resultat så här: ”Purify 60 tillämpar sin egen reningsteknik för att uppnå sin höga luftreningskapacitet. Genom att eliminera föroreningar som är 1000 gånger mindre än vad HEPA-filter kan fånga upp har den förmågan att rena både luften och ytorna utanför apparaten”, skriver Villalivet.

Manual och support på svenska

Ozoneair Purify är barnsligt enkel att använda. Du ansluter den till ett eluttag och kan enkelt slå av och på den samt välja nivå på rengöringen. Manualen är på svenska, och ringer du supporten får du hjälp av Ozoneairs medarbetare i Luleå.

Testa Ozoneair Purify i 30 dagar med full returrätt. Vid köp gäller två års garanti.

Här kan du välja modell

EXTERN LÄNK: Läs mer om luftrenaren Purify