Så fick 100 000 svenskar bättre luft i sina bostäder

Från Smygehuk i söder till Haparanda i norr.
Över 100 000 svenskar har investerat i ett bättre inomhusklimat.
– Att nå denna milstolpe är en bekräftelse på att vår produkt förändrar liv, säger Johan Lundberg, uppfinnare av den nya innovativa luftrenaren Purify.

Extern länk: Läs mer om luftrenaren Purify

Vintern är snart här och då tillbringar vi svenskar mer tid inomhus. Med det kommer allt större krav på kvaliteten på vår luft hemma.

Den fristående amerikanska federal miljöskyddsmyndighet EPA har genomfört studier som visar att luftföroreningsnivåerna inomhus i snitt är 2-50 gånger högre än i utomhusluften. Därför har de listat inomhusluften som en av de fem största riskerna för människors hälsa.

Små åtgärder

Oavsett om det handlar om att eldstäder, matlagning eller rengöringsprodukter som påverkar din inomhusmiljö så kan du med enkla åtgärder förbättra luftkvaliteten hemma.

Ozoneair Purify är en ny luftrenare med avancerad teknik för att rena inomhusluften. Traditionella luftrenare förlitar sig på att luften sugs genom ett HEPA-filter som fångar upp partiklar, ungefär på samma sätt som en dammsugare.

– Problemet är att många hälsofarliga partiklar är mikroskopiskt små, så de passerar genom filtret och cirkulerar ut igen i rummet, säger Johan Lundberg, grundare av teknikföretaget Ozoneair i Luleå.

– Purify har en egenutvecklad och patenterad reningsteknik som tidigare använts inom hälsovården och på sjukhus. För första gången är den nu tillgänglig för privatpersoner i deras hem. Den förstör föroreningar som är 1000 gånger mindre än vad traditionella luftrenare kan fånga upp.

Nöjda kunder

Och många har redan investerat och provat Purify i sitt hem – i dag har Ozoneair blivit en betrodd partner för över 100 000 svenska hushåll.

En av kunderna som investerat i och använt Purify är pensionären Solveig Wilhemsson i Stockholm. Solveig är känslig för starka dofter och har lätt att få nästäppa.

– Vi skaffade Purify eftersom det är viktigt för mig med så ren luft som möjligt. Jag är väldigt nöjd, jag upplever att jag sover bättre och tycker att luften inomhus känns renare och fräschare. Ungefär som luften vid havet: krispig och klar, säger Solveig.

”Förändrar liv”

Och Purify rensar din luft oavsett om du bor i hus eller lägenhet, om du har husdjur eller inte och oavsett om du bor i storstaden eller på landsbygden.

– Att nå denna milstolpe av 100 000 nöjda kunder är en bekräftelse på att vår produkt förändrar liv. Det driver oss att fortsätta förbättra och nå ut till fler, säger Johan Lundberg.

Extern länk: Läs mer om luftrenaren Purify

Därför har över 100 000 kunder valt Purify

Avancerad teknik: Förstör skadliga partiklar som andra renare kan missa.

Svensk kvalitet: Lokalt designad och tillverkad för svenska hem.

Beprövad effektivitet: Mängder av positiva recensioner och utsågs till bäst i test i Villalivets stora test av luftrenare.

Så renas luften med Ozoneair Purify

Purify förstör partiklarna, utan att förlita sig på filter.

Inuti maskinen. De minsta partiklarna och gaserna som passerar genom produktens unika reningskammare elimineras direkt.

Utanför maskinen. Oxyplasma® utsöndras och renar områden och ytor där vanliga luftrenare inte kommer åt.

I hela utrymmet. Oxyplasma® ger ett kontinuerligt, ljudlöst och påtagligt skydd mot hälsofarlig inomhusluft.