”Min sambo slutade snarka
– och skippade sin nässpray”

Från lite unket och instängt till fräscht och krispigt.
Så fick Malin och hennes sambo Oscar renare luft inomhus och blev av med snarkningar.

EXTERN LÄNK: Renare luft inomhus? Läs mer här

Malin Olofsson, 28 år, bor tillsammans med sin sambo Oscar på Fleminggatan på Kungsholmen i Stockholm. Inomhusluften har varit instängd och lite unken och det har varit svårt att vädra lägenheten eftersom att de bor på en av huvudstadens mest trafikerade gator.

– Det känns alltid lite otrevligt att öppna våra fönster som är ut mot vägen. Jag har funderat över om luften vi andas inomhus är hälsosam med tanke på alla avgaser som kommer in, säger Malin.

Väntar barn i vår

I april väntar Malin och Oscar sitt första barn. Det är något som har fått Malin att fundera över inomhusluften.

– Som blivande mamma tänker jag mycket på att vi bor på en så pass trafikerad gata och vad det gör med luften vi andas inne i lägenheten. För ett tag sen installerade vi luftrenaren Purify och nu känns det så mycket bättre.

Friskare och renare. Så beskriver Malin luften inomhus efter att Purify flyttade in hos dem.

– Jag känner att luften är fräschare nu. Normalt sett vill jag alltid vädra igenom lägenheten när jag kommer hem från jobbet men det behöver jag inte göra längre tack vare Purify. Ett stort plus är att min sambo helt har slutat snarka. Han har också slutat med nässpray.

Malin är lugn och trygg inför att bebisen kommer i vår.

– Jag känner så tydligt av de positiva effekterna av luftrenaren Purify. Det känns tryggt att ta hem en nykläckt bebis nu när luften är ren, fräsch och krispig.

Så renar Purify din inomhusluft

Ozoneair Purify renar luften i ditt hem på flera olika sätt. Så går det till:

Avancerad filtrering

De allra minsta partiklarna och gaserna sugs in och passerar genom HEPA-filter för effektiv rening.

Banbrytande reningsteknik

Efter filtreringen åker föroreningarna in i reningskammaren. Där enbeprövad kombination av jonisering, UV-ljus och fotokatalys eliminerar föroreningarna.

Oöverträffad luftkvalité

Du får ett konstant och nästan ljudlöst skydd mot skadliga inomhusföroreningar. Den renar både luft och ytor på ett sätt som vanliga luftrenare inte kan matcha.

EXTERN LÄNK: Läs mer om luftrenaren Purify

Fakta Purify

Purify luftrenare utvecklades tillsammans med forskare från Luleå tekniska universitet. Maskinen renar inomhusluften med hjälp av tekniken Oxyplasma, en liknande teknik som används på sjukhus för att rengöra operationssalar.