Pionjären Ulrika: ”Vi har fortfarande frisk och fräsch luft”

Ulrika Linné var en av de första som köpte och installerade luftrenaren Purify i sitt hem.
I dag – mer än två år senare – njuter familjen och de två hundarna fortfarande av frisk och fräsch inomhusluft.
– Det är svårt att beskriva en känsla, men luften känns klarare, säger Ulrika.

EXTERN LÄNK: Läs mer om hur du kan få renare luft inomhus

Det är nu drygt två sedan Ulrika Linné, som bor i Örnsköldsvik tillsammans med sin man och två hundar, blev rekommenderad luftrenaren Purify. Hon besökte några vänner som hade den nya luftrenaren och hon reagerade direkt på att inomhusluften kändes alldeles fräsch och frisk.

– Vi hade provat flera luftrenare innan, men ingen hjälpte riktigt, säger Ulrika.

Familjen köpte den största maskinen – Purify 120 – och installerade den enkelt i sitt hus. Och genast tyckte hon sig känna  en skillnad.

– Verkligen, det var något med vår inomhusluft som inte var bra och det försvann direkt. I dag känner jag direkt om och när den varit avstängd, om vi varit bortresta eller om vi haft strömavbrott, säger Ulrika och fortsätter:

– Purify funkar verkligen och jag upplever att den gör inomhusluften renare och fräschare.

Oönskade lukter

Efter två års intensiv användning fungerar luftrenaren Purify fortfarande mycket bra hemma hos familjen Linné – och någon anledning att byta har aldrig funnits.

En annan vinst med att ha luftrenaren Purify hemma är att oönskade lukter – såsom blöta hundar – inte stannar kvar i hemmet. I huset i Örnsköldsvik bor förutom Ulrika och hennes man två hundar – Buster och Castor.

– Vi har två hundar som springer ut och in och det är kanske inte så mysigt med doften av blöt hund. Men med Purify försvinner den doften snabbt och vi kan istället ha en fräsch lukt hemma.

”Sover bättre”

Och det är fler som reagerat på den friska inomhusluften hemma hos familjen.

– Ja, jag har en kompis här i närheten som fick prova luftrenaren eftersom hon har problem med luftrören och blev lite dålig. Hon tyckte att den fungerade för henne – och som födelsedagspresent fick hon sedan en Purify av sin man, säger Ulrika.

Vad tycker du är det bästa med Ozoneair Purify?

– Det är att komma hem och känna att inomhusluften känns bra. Vi bor i ett äldre hus och när det byggdes var inte standarden på ventilation så bra. Men tack vare Purify känns luften frisk och krispig. Vi har ställt luftrenaren på övervåningen så att den kan sprida fräschheten i hela huset.

– Sedan sover jag jättemycket bättre än innan, och det är också en bra sak, säger Ulrika.

EXTERN LÄNK: Läs mer om luftrenaren Purify här

Ozoneair Purify renar din inomhusluft, så går det till

HEPA-filtrering

Alla partiklar och gaser sugs in och passerar genom vårt HEPA-filter för effektiv rening. Här fastnar de största partiklarna och separeras från luften.

Avancerad reningskammare

Efter filtreringen åker föroreningarna in i reningskammaren. Där vår beprövade kombination av UV-ljus och fotokatalys neutraliserar föroreningarna.

Oöverträffad luftkvalitet

Joniseringen klumpar ihop små partiklar och damm så de blir tunga och faller ner från luften. Du får ett konstant och effektiv rening mot luftföroreningar.