Trummisen Kent: ”Så fick jag
fräschare luft och bättre sömn”

Fräschare luft, både hemma och på jobbet.
Det har hjälpt Kent, 53, att få ordning på sömnen.
– Nu sover jag som ett barn, säger Kent.

EXTERN LÄNK: Läs mer om luftrenaren Purify

Trummisen och läraren Kent, 53, har ett hektiskt arbete som trumlärare på gymnasienivå och för honom är sömnen väldigt viktig. Kent har haft stora sömnproblem och tidigare vaknade han ofta med slemmig hals och hosta.

– Jag började fundera på om jag var allergisk mot våra katter, berättar Kent.

Familjen bestämde sig för att prova en luftrenare hemma för att se om inomhusluften kunde vara orsaken till Kents problem.

– Efter installationen sover jag mycket bättre och jag känner mig utvilad när jag vaknar. Nu sover jag som ett barn och är inte alls slemmig i halsen längre. Luften känns friskare och det är en helt annan inomhusluft nu. En bonus är att jag snarkar mindre, säger Kent.

Tagit med luftrenaren till jobbet

På Kents jobb är det ofta upp till fyra personer samtidigt i trumrummet vilket gör att luften snabbt tar slut. Kent bestämde sig för att ta med luftrenaren Purify till jobbet.

– Det har blivit en otrolig skillnad på luften i trumrummet nu. Jag kan varmt rekommendera Purify till andra eftersom att den har fungerat så bra för mig, avslutar Kent.

Så renar Purify din inomhusluft

Ozoneair Purify renar luften i ditt hem på flera olika sätt. Så går det till:

Avancerad filtrering

De allra minsta partiklarna och gaserna sugs in och passerar genom HEPA-filter för effektiv rening.

Banbrytande reningsteknik

Efter filtreringen åker föroreningarna in i reningskammaren. Där en beprövad kombination av jonisering, UV-ljus och fotokatalys eliminerar föroreningarna.

Oöverträffad luftkvalité

Du får ett konstant och nästan ljudlöst skydd mot skadliga inomhusföroreningar. Den renar både luft och ytor på ett sätt som vanliga luftrenare inte kan matcha.

EXTERN LÄNK: Läs mer om luftrenaren Purify

Fakta Purify

Purify luftrenare utvecklades tillsammans med forskare från Luleå tekniska universitet. Maskinen renar inomhusluften med hjälp av tekniken Oxyplasma, en liknande teknik som används på sjukhus för att rengöra operationssalar.