Ian om nya luftrenaren: ”Som ett moln av friskluft”

Många tänker inte på luften i sina hem.
Så var det för Ian och Linnéa Carell-Brunnberg i Upplands Väsby.
Men tack vare en prisad luftrenare har nu familjen ett helt annat inomhusklimat.
– Luften hemma är så där ren och frisk, nästan som luften i fjällen. Det är otroligt, säger Ian Carell-Brunnberg.

EXTERN LÄNK: Läs mer och köp Ozoneair Purify här!

Det första som slår oss när vi stiger in i radhuset i Upplands Väsby är ett akvarium med stora fiskar – och en fräsch och frisk känsla i luften.

Här – på omkring 150 kvadratmeter i två våningar – bor familjen Carell-Brunnberg. Trummisen Ian, hans studerande hustru Linnéa och sonen Leo samsas bland trumset, leksaker och läkarböcker.

I köket står luftrenaren Purify och ser till att luften alltid hålls ren och fräsch.

– Vi märkte skillnaden ganska snabbt. Jag minns att jag slog igång den och sedan gick jag förbi maskinen kanske fem minuter senare och då gick jag som in i ett moln av friskluft. Hemma känns inomhusluften nästan som luften i fjällen, det är otroligt, säger Ian, som upplevt en märkbar förändring i sin vardag.

Neutraliserar föroreningar

Luftrenaren Purify har utvecklats i samarbete med forskare från Luleå tekniska universitet och använder sig av Oxyplasma-teknik, en avancerad metod som effektivt renar inomhusluften från partiklar och gaser. Tack vare HEPA-filtrering, en avancerad reningskammare med UV-ljus och fotokatalys, samt jonisering kan föroreningarna i inomhusluften neutraliseras.

– Purify neutraliserar föroreningar som är mindre än vad HEPA-filter kan fånga upp och reducerar kontinuerligt allergiämnen från pollen, djur och kvalster, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

”Stor skillnad”

Familjen Carell-Brunnberg har haft sin luftrenare i ett halvår och upplever att den har gjort en stor skillnad, inte bara för dem själva utan även för deras besökare.

– Vår son Leo var ofta snuvig tidigare, men efter att vi börjat rena luften med Purify är problemet som bortblåst. Vi har vant oss vid att ha bra luft hemma och tänker inte längre på det, säger Ian.

– Men mina föräldrar hälsade på och märkte stor skillnad på inomhusluften. Nu vill min mamma absolut ha en Purify hemma själv, säger Linnéa.

Tystgående och effektiv

Luftrenaren är dessutom energieffektiv och tystgående, även om Linnéa ibland störs av det svagt brummande ljudet som maskinen ger ifrån sig när den jobbar som hårdast.

– Men då brukar jag bara ställa ner den på minsta effekt och då märker jag inte av den alls. Ian drar alltid upp den på maxeffekt och jag går och skruvar ner den, skrattar Linnea och tillägger:

– Jag är lite ljudkänslig och vill ha tyst, och då passar Purify på låg effekt perfekt för mig.

Bäst i test

Och familjen är inte ensamma om sina positiva erfarenheter med luftrenaren. Sedan lanseringen har Purify luftrenare nått över 100 000 svenska hushåll, och vunnit pris som Bäst i Test i tidningen Villalivet.

– Vi har många vänner som hälsat på och verkligen känt skillnaden. Det är ett bra kvitto på att Purify fungerar, säger Ian.

Och det är något som Johan Lundberg, grundare av Ozoneair och luftrenaren Purify, har fått höra ofta.

– Det är fantastiskt att höra från användare hur mycket vår luftrenare har förbättrat deras livskvalitet genom att erbjuda en renare och friskare inomhusmiljö, säger Johan.

–  Jag vill att Purify inte bara ska vara en produkt utan en del i en hälsosam livsstil. Vi vill göra ren luft tillgänglig för alla, i alla miljöer, och nu erbjuder vi dig möjligheten att testa detta i 30 dagar för att själv uppleva skillnaden.

EXTERN LÄNK: Prova Ozoneair Purify riskfritt i 30 dagar!

Namn: Ian Carell-Brunnberg

Ålder: 48 år

Bor: radhus på 150 kvm i Upplands Väsby

Familj: Fru Linnéa, dotter Natalie (20 år) och sonen Leo (5 år)

Yrke: Kulturproducent, Paiste ambassadör, trummis i bandet Violet Janine, manager för John Levén (Europé) och trumtekniker åt Mikkey Dee.

Namn: Linnéa Carell-Brunnberg

Ålder: 38 år.

Bor: Radhus på 150 kvm i Uppland Väsby

Familj: Fru Linnéa och sonen Leo (5 år)

Yrke: Studerar till läkare, ljudtekniker.