Annons
Innehåll från Telia

Steg för steg – så maxar du ditt abonnemang

Genom att samla sina tjänster går det att få ut mer av sitt abonnemang utan att det belastar månadsfakturan ytterligare.

Det kan löna sig att låta sin teleoperatör leverera flera tjänster – många erbjuder nämligen olika typer av förmåner.
Så här kan du maxa ditt abonnemang utan att det märks i plånboken.

Samla mer – så fungerar förmånerna

1. Börja med att göra ett val

Det finns mängder av olika tjänster inom telekommunikation och internet både när det gäller fast och mobil telefoni. Det är inte alltid lätt att veta vilken lösning som passar dig och dina behov bäst. Därtill kommer beslut om bredband och tv-abonnemang, där det också finns flera olika möjligheter som surf via fiber, telejacket eller mobilt bredband och tv-paket som gör det möjligt att streama musik och film.

2. Så här går du vidare

Genom att samla sina tjänster går det att få ut mer av sitt abonnemang utan att det belastar månadsfakturan ytterligare. Till exempel om man har både bredband- och mobilabonnemang hos samma leverantör.

Hos Telia innebär det att man då kan välja mellan mer surf i mobilen, ett extra mobilt bredband eller snabbare bredbandsuppkoppling, förutsatt att man inte har bindningstid på sitt bredbandsabonnemang.

– Det ska inte bara bli enklare och bättre för kunden att samla sina tjänster hos oss, utan vi vill också ge något tillbaka och visa kunderna att de är viktiga för oss, berättar Kevin Poshkohani, säljare i en av Telias butiker.

I praktiken innebär förmånen att de som väljer mer surf i mobilen hoppar upp till nästa surfnivå på sitt abonnemang.

Valet Mobilt bredband 20 GB innebär att man får ett mobilt bredband i form av ett simkort som är laddat med 20 GB surf varje månad, värde 199 kronor per månad. Simkortet kan kunden använda i en mobil router, surfplatta eller dator.

Har man inte någon bindningstid på sitt bredband kan man även välja högre hastighet på sitt bredband och det innebär att man hoppar upp till nästa hastighetsnivå. Har man 100 Mbit/s får man 250 Mbit/s, har man 250 Mbit/s får man 500 Mbit/s.

3. Så här kan du få ut ännu mer

Det finns även en mängd tilläggstjänster runt omkring abonnemangen som är anpassade efter kundernas olika behov och förväntningar. En sådan tjänst är möjligheten att boka en Personlig Tekniker om det uppstår problem hemma med den tekniska utrustningen.

– Vi är  exklusiva med det på marknaden just nu. Är det strul hemma så kommer en tekniker hem till ett fast pris och hjälper till med problemet, säger Kevin Poshkohani.

En annan service man kan få tillgång till gäller när bredbandsuppkopplingen av någon orsak går ner och slutar fungerar. Då får man antingen låna ett mobilt bredband eller så laddar Telia upp alla familjemedlemmars mobilabonnemang med extra data.

– Vi försöker alltid se till så att kunden är nöjd, och ge dem skäl att låta oss leverera fler tjänster. Det ska löna sig att vara kund hos Telia, säger Kevin Poshkohani.

Så får du ut mer av ditt abonnemang

Så tar du del av tjänsterna

Tjänsterna kan man beställa via hemsidan eller i någon av Telias många butiker. På hemsidan finns information om exakt vad företaget erbjuder, hur man beställer det och vad det kostar. Det går också bra att ringa till Telias kundtjänst.