Annons
Innehåll från Telia

Samla mer – så får du ut mer av ditt mobilabonnemang

Med både mobil- och bredbandsabonnemang hos Telia går det att få större surfmängd utan att det märks i plånboken.

Slut på surf i mobilen, ingen täckning eller dålig uppkoppling är tre scenarion som kan irritera vem som helst.
Med en mer mobil livsstil i ett allt mer uppkopplat samhälle är vi ständigt beroende av ett säkert och fungerande internet.

Samla mer – så fungerar förmånerna

Allt fler tjänster flyttar in på nätet – och att ha en bra, snabb och säker uppkoppling, både hemma och i sin mobiltelefon, blir avgörande för att klara många uppgifter i samhället i dag. Som en av landets ledande leverantörer av bredband och mobiltelefoni jobbar Telia för att se till att bra internet blir tillgängligt för allt fler.

Genom att samla sina egna och sina familjemedlemmars internetlösningar för mobil och bredband går det att förenkla vardagspusslet – och minska stressmomenten. Med både mobil- och bredbandsabonnemang hos Telia går det att få större surfmängd och samtidigt sänka den totala mobilkostnaden för familjen.

Så går det till

Det finns då tre förmåner att välja bland beroende på vilka behov man har: mer surf i mobilen, snabbare bredbandsuppkoppling eller ett extra mobilt bredband.

Är du en person som varje månad gör slut på din surfpott och kanske måste fylla på med ny trafik – då kan du välja mer surf i mobilen. Det innebär i praktiken att du får en högre surfmängd på ditt abonnemang, men betalar för det du har idag.

Spelar du eller någon i ditt hem mycket tv-spel eller är ni många som surfar samtidigt finns alternativet att gå upp till en högre hastighet på bredbandet. Det innebär att du tar klivet upp till nästa hastighetsnivå på uppkopplingen men betalar för det du har idag. Det vill säga att du går från 100 Mbit/s till 250 Mbit/s eller från 250 Mbit/s till 500 Mbit/s.

Valet av mobilt bredband med 20 GB innebär att man får ett mobilt bredband i form av ett simkort som är laddat med 20 GB surf varje månad. Simkortet går att använda i en mobil, router, surfplatta eller en dator och du kan ta med dig surfen till sommarstugan eller om du reser inom Sverige.

Valet görs genom att logga in med hjälp av bank-id på Telias hemsida.

Samla familjen i samma abonnemang

Genom att samla hela familjen i ett familjeabonnemang kan du dessutom skräddarsy dina tillval efter din familjs personliga behov. Till kontot kan du knyta upp till fyra extra användare och sedan själv styra hur mycket surf de olika familjemedlemmarna ska ha på sina enheter.

För att ta del av familjeabonnemanget behöver någon i familjen ha ett mobilabonnemang som blir familjens huvudabonnemang.

Så får du ut mer av ditt mobilabonnemang

Telia har fått utmärkelsen ”Bra Miljöval”

  • Som första telekomoperatör i Sverige har Telia fått utmärkelsen ”Bra Miljöval” från Naturskyddsföreningen. Det innebär att 100 procent av elen som Telia förbrukar är förnybar. Företaget har också som klimatmål att vara helt koldioxidneutralt år 2030.
  • För tredje året i rad har Telias mobilnät även utsetts till bäst i test när P3 Connect Mobile Benchmark gör sitt årliga kvalitetstest av telekomoperatörer.