Annons
Innehåll från Telia

Samla hela familjen i samma abonnemang – så mycket sparar du

Med ett familjeabonnemang kan du fördela surfen till upp till fyra extra användare.

Håll koll på hushållets surf och samla hela familjen i ett och samma abonnemang.
Med ett familjeabonnemang får du större valfrihet – och du kan själv bestämma hur mycket surf var och en ska få.

Samla mer – så fungerar förmånerna

Att få ihop vardagspusslet i en familj är inte lätt och det är mycket att hålla reda på. Genom att samla alla i ett och samma abonnemang får du ett stressmoment mindre.

Med ett smart familjeabonnemang för mobiltelefon kan du både få ett lägre pris och familjen får mer surf som räcker både till tv-spel, sociala medier och bankärenden online. Det blir också möjligt att skräddarsy abonnemanget efter var och ens personliga behov och styra hur stor surfpott de olika familjemedlemmarna ska ha på sina mobiler.

Så här går du till väga

För att ta del av familjeabonnemanget behöver någon i familjen ha ett mobilabonnemang som blir familjens huvudabonnemang. Det är också den som får fakturan som kan fördela surfen till upp till fyra extra användare.

Om personen som ska läggas till i dag har en annan operatör kommer det numret automatiskt att föras över och sedan kan man enkelt dela upp surfpotten och bestämma hur mycket var och en i familjen ska få.

Telia erbjuder olika surfmängd på sina mobilabonnemang, 2 GB, 6 GB, 30 GB eller obegränsad. Beroende på hur många extra användare som läggs till och om man har bredband från Telia kan månadskostnaden per familjemedlem sjunka rejält. Telia har även ungdomsrabatt med lägre priser för personer mellan 18 och 27 år. 

Så mycket pengar kan du spara

Förutom att få överblick över familjens surf- och mobilvanor är ett gemensamt abonnemang även ett ekonomiskt val som ger mer surf. Är man fem i familjen och väljer att samla sina abonnemang med alternativet obegränsad surf blir månadskostnaden 189 kronor per person.

Om var och en i familjen istället skulle haft unika abonnemang från Telia med olika begränsade surfmängder, hade månadskostnaden per person blivit 279 kronor för den sammanlagda surfmängden 18 GB.

Samlar man sina tjänster genom att också ha bredband från Telia, höjs surfmängden för alla familjemedlemmar. Här finns mycket pengar att spara för den familj som väljer att samla sina abonnemang.

 Så gör du för att samla familjen i ett abonnemang 

Samla mer – så fungerar förmånerna

Har du både bredband och ett mobilabonnemang hos Telia har du rätt till en extra kostnadsfri förmån i form av mer surf i mobilen, högre hastighet på bredbandet eller ett mobilt bredband med 20 GB surf.

  • Väljer du mer surf i mobilen får du en högre surfmängd på ditt abonnemang, men betalar för det du har idag.
  • Väljer du en högre hastighet på bredbandet innebär det att du tar klivet upp till nästa hastighetsnivå, men betalar för det du har idag. Det vill säga har du 100 Mbit/s får du 250 Mbit/s, har du 250 Mbit/s får du 500 Mbit/s.
  • Väljer du mobilt bredband med 20 GB innebär det att du får ett mobilt bredband i form av ett simkort som är laddat med 20 GB surf varje månad och som samlas i en surfpott om du inte använder allt. Simkortet går att använda i en mobil, router, surfplatta eller en dator.