Single post hero

Träningstjänsten växer i rekordfart

Den nya träningstjänsten Swiftr slår försäljningsrekord. Varje vecka ansluter sig nya anläggningar – som har allt att vinna.
– För våra partnerstudios finns det en klar uppsida med vårt upplägg, säger Johanna Sjögren, grundare av Swiftr.

Provträna innan du bestämmer dig – Swiftr bjuder dig på ett träningstillfälle!

Swiftr är den nya träningstjänsten som har tagit Sverige med storm – den erbjuder en unik möjlighet att träna på 300 väl utvalda gym- och träningsanläggningar. Det unika är att allt finns samlat i ett och samma medlemskap.

Lovar toppkvalitet

Det går alltså att träna vad du vill, när du vill och var du vill. Här finns något för alla och mycket för många – inte minst för dem som vill ha variation och upptäcka nya träningsformer. – Vi utlovar toppkvalitet på träningen var man än väjer att träna, och därför är vi noga med vilka partnerstudios vi väljer att samarbeta med, säger Fanny Sjöström, grundare av Swiftr. 

”En ren win-win”

I dagsläget finns det över 300 anläggningar runt om i landet som är anslutna till Swiftr – och det tillkommer flera nytillskott varje vecka. För såväl partnerstudios som medlemmar är det en ren win-win-situtation. – Det märks att branschen börjar få upp ögonen för oss nu då det är många anläggningar som hör av sig och vill veta mer – det är knappt att vi hinner med, säger Johanna Sjögren, och fortsätter: – Det blir ju ett väldigt smidigt upplägg för dem då det i princip innebär obefintlig administration, då det är kostnadsfritt att ansluta sig och då de får ta del av mervärden i form av ökade intäkter, fler besökare och gratis exponering. Vi blir även en utmärkt plattform att synas på för en potentiell ny målgrupp, som man kanske annars inte skulle ha nått. Vilken är den vanligaste reaktionen ni får höra? – Vilken smart grej! Många tycker att Swiftr är ett perfekt alternativ när man söker variation i sin träning, och så är det ju verkligen. Det är toppen om man vill få inspiration till sin träning.

Provträna innan du bestämmer dig – Swiftr bjuder dig på ett träningstillfälle!

Detta är Swiftr

Swiftr är det nya sättet att träna. Ett medlemskap, 300 studios – obegränsad träning där du befinner dig. Välj fritt mellan gym, yoga, racketsport, kampsport, dans, simning, klättring och en massa annat.