Single post hero
Varierad träning är rolig träning. ”Med Swiftr har jag en valfrihet som är ovärderlig”, säger Michalle van Berlekom.

Kickstarta 2019: Ett medlemskap – över 70 träningsformer

Trött på att träna på samma gym? Varför inte göra som tusentals andra svenskar och haka på den nya träningstrenden? Du får 70 olika träningsformer på ett stort urval av studios och gym i cirka 20 städer – utan bindningstid.

Provträna innan du bestämmer dig – Swiftr bjuder dig på ett träningstillfälle!

Januari innebär nystart och är en optimal tid att komma igång med träningen. Du får ny energi för vintern och kan se fram emot våren då du kan vara i ditt livs toppform. Nya träningstjänsten Swiftr erbjuder varje dag över 2500 klasser på 300 gym runtom i Sverige. Du kan simma, klättra, styrketräna, dansa, köra högintensiv träning – både klasser och egen träning ingår. Utbudet är imponerande: Gillar du yoga kan du välja bland drygt 55 studios med yogaklasser bara i Stockholm. – Det sätt många tränar på idag är förlegat. De flesta går bara till ett gym, men de har sällan nischade erbjudanden som till exempel yoga i toppklass eller riktiga kampsporttränare, säger Michelle van Berlekom, medlem på träningstjänsten Swiftr.

”Du kan välja det bästa av det bästa”

Swiftr har ett brett nätverk av gym- och träningsanläggningar samlat under ett medlemskap. Du kan själv välja var – och vad – du vill träna. – Du får mycket för pengarna och kan välja det bästa av det bästa. Jag får en valfrihet som är ovärderlig, säger Michelle van Berlekom och rekommenderar alla, både nybörjare och mer erfarna träningsälskare, att testa Swiftr

Ingen bindningstid

– Jag är frälst och försöker hela tiden att värva andra, säger hon. Yoga, Acid Training, kampsport och vanlig styrketräning. Michelle van Berlekom maxar sitt medlemskap varje månad och hon tränar minst tre gånger i veckan. – Jag bor och arbetar i centrala Stockholm och det finns alltid ett gym eller en studio i närheten där jag kan träna. Det är även bra att Swiftr inte har någon bindningstid. Om jag väljer att åka utomlands eller reser bort över sommaren behöver jag inte betala för en tjänst som jag inte använder, säger hon.

Upptäck nya träningsformer

Michelle van Berlekom berättar att det är enkelt att använda Swiftrs boknings- och incheckningssystem. När du är på plats på gymmet eller i studion öppnar du bara appen och scannar qr-koden som är placerad i receptionen. – Det är ett otroligt användarvänligt system – alla kan boka in ett pass. Jag tror att även Swiftr kan hjälpa dem som har lätt att bli uttråkade eller tappar motivationen eftersom det finns så många olika träningsformer och studios att upptäcka, säger hon.

Provträna innan du bestämmer dig – Swiftr bjuder dig på ett träningstillfälle!

Detta är Swiftr

Swiftr är det nya sättet att träna. Ett medlemskap, 300 studios – obegränsad träning där du befinner dig. Välj fritt mellan gym, yoga, racketsport, kampsport, dans, simning, klättring och en massa annat.