Annons
Innehåll från Samsung
banner

TV-modeller för alla rum – så väljer du rätt

Har du en TV anpassad efter dina behov blir det enklare att inreda hemmets alla vrår. Men hur väljer man rätt? Här är tipsen för dig som letar efter en snygg TV med teknik i toppklass.

Att välja TV till hemmet är inte alltid så lätt. Var ska TV:n placeras, vilka funktioner behövs och vad är viktigt? Samsung har ett brett utbud av modeller för alla rum. Med sin innovativa design och teknik i framkant får TV:n mer än gärna flytta in i våra hem.

Just nu pågår Samsung Lifestyle week. Ta del av alla erbjudanden här

TV:n som förvandlas till en tavla

Varför inte göra TV:n till en del av tavelväggen i vardagsrummet? Lek med storlek och stil, blanda ramar och motiv och placera den i mitten. För att få ännu mer känsla av att din TV smälter in i inredningen använder du The Frame som är en TV med kristallklar bild tack vare QLED-teknologi när den är på, och ett konstverk när den är av. Du kan alltså välja mellan att visa olika konstnärliga alster eller dina egna personliga fotografier när du inte använder den. The Frame finns i storlekarna 32–75 tum och i köket eller barnrummet kan den mindre modellen passa bra.

Njut istället av en större bild i sovrummet eller vardagsrummet. För en ännu personligare touch kan du köpa till olika ramar som matchar din inredningsstil. Med endast en transparent kabel som leder både ström och data upp till TV:n får du ett extra stilrent intryck och kan bygga in TV:n i tavelväggen snyggt.

Läs mer om The Frame här. 

The Frame blir en snygg del av inredningen i hemmet. Foto: Samsung

Vardagsrummet – skapa biokänsla hemma

Bio hemma känns både mysigt och lyxigt och med den här projektorn i vardagsrummet stannar man gärna i soffan en fredagskväll. Med The Premiere fångar du hela bioupplevelsen och den är ett måste för alla filmälskare. The Premiere är en 4K laserprojektor och möjliggör en bild upp till 130 tum. Den kräver heller ingen krånglig installation i taket utan kan enkelt ställas på din mediabänk.

Med projektorn kan du titta på film direkt på en vit vägg med hög bildkvalitet, men du kan även använda en UST projektorduk. Dessutom har du frihet att möblera rummet som du vill. The Premiere kan nämligen stå mycket nära väggen och ändå skapa en rejält stor bild. Den smälter också in i inredningen och ger ett inslag av elegant minimalism. Med den här projektorn får du en knivskarp, detaljrik bild och ett riktigt bra ljud. Ta reda på mer om The Premiere här. 

Foto: Samsung

Sovrummet – låt TV:n bli en designmöbel

Älskar du att krypa ner i sängen och titta på en serie innan du somnar? Då är ett tips att inreda sovrummet med en TV som blir en vacker del av din inredning. The Serif är en stilren designmöbel med en harmonisk utformning som är snygg från alla vinklar, även bakifrån. TV:n har också ett löstagbart golvstativ vilket gör att det är enkelt att flytta runt den.

Du kan därför placera The Serif var som helst, till exempel på en hylla eller ett bord. TV:n har QLED bildkvalitet och smarta funktioner, bland annat NFC. Placera telefonen på The Serif och musiken från mobilen förs över till TV:n – smidigt och enkelt.

Med ett löstagbart stativ kan TV:n enkelt byta plats i hemmet. Foto: Samsung

Läs mer om modellen The Serif här. 

Inred rummet med en mobilvänlig TV

Gillar du eller kanske dina tonåringar att spela på mobilen eller scrolla på sociala medier, men upplever att skärmen är på gränsen till för liten? The Sero är Samsungs mest innovativa TV som är skapad för att kunna spegla mobilen och ta del av innehållet på en större skärm i QLED bildkvalitet. Vrid helt enkelt telefonen och TV:n följer med*.

Se hur skärmen kan roteras här.

The Sero passar bra på flera platser i hemmet, exempelvis i tonårsrummet eller det mindre vardagsrummet då TV:n både är stilren och smidig. Störs du till exempel av de svarta kanterna på TV:n när du spelar upp en video som tagits med mobilen? Via den roterbara QLED-skärmen kan du enkelt ta del av ditt content både horisontellt och vertikalt. Bara med hjälp av en lätt knackning med din Samsung mobil på TV-ramen eller via Airplay 2 kan du visa innehållet från mobilen på The Sero**.

Med sin dynamiska och unika design är The Sero en mobilvänlig TV som ger rummet en helt ny stil. Den har även inbyggd högtalare som ger ett fylligt ljud med en djup bas.

The Sero passar för den som snabbt och enkelt vill koppla upp mobilen på en större skärm. Foto: Samsung

Se Samsungs erbjudanden här

Det går att hitta rätt TV för dina behov. Är du ute efter en ny modell till hemmet? Glöm inte att kika in Samsungs stora kampanj Lifestyle Week som pågår just nu. Här kan du ta del av alla erbjudanden.

* Auto rotation med mobilen kräver Samsung Galaxy mobil med Android 10 eller senare. För manuell rotation används fjärrkontrollen.

** Tap view är tillgängligt för Samsung Galaxy enheter med Android OS 8.1 eller senare.