Annons
Innehåll från Samsung
banner

Så maxar du underhållningen med rätt TV

Höstmörket smyger sig på och allt mer tid spenderas hemma i soffan. Oavsett om du tittar på film, lyssnar på musik eller scrollar på sociala medier så kan rätt TV göra upplevelsen ännu bättre. Här är TV-modellerna som både har innovativ design och teknik i toppklass.

Desto större bild, desto större TV-upplevelse, det kan man väl ändå enas om? Älskar du stora skärmar och njuter av att titta på en knivskarp och detaljrik bild med ett fylligt ljud? Då har du hittat rätt. Samsungs laserprojektor The Premiere möjliggör bild upp till 130 tum och har 4K-upplösning – något som gör att hemmabion känns som en riktig salong.

Oavsett om du tittar mitt dagen, på kvällen eller natten fångar TV:n alla fina detaljer utan att du behöver ha en projektorduk. Tillsammans med det kraftfulla ljudet som är integrerat är biomyset ett faktum.

Samsung har ett brett utbud av TV-modeller med teknik och design för olika rum och livsstilar. Just nu pågår kampanjen Lifestyle Week. Här kan du ta del av alla erbjudanden.

Med projektorn The Premiere tar du med bion hem. Foto: Samsung

Skapa biokänsla – så funkar projektorn

Projektorn The Premiere smälter lätt in i inredningen, är kompakt och har en tygfinish som andas elegans. Det finns också frihet att möblera rummet som du vill eftersom TV:n kan stå väldigt nära väggen och ändå skapa en rejält stor bild.

Med projektorn The Premiere…

– behövs ingen krånglig installation i taket

– är det enkelt att ansluta

– kan du projektera direkt på en vit vägg och enkelt justera storleken på bilden

– får du en snygg och stilren projektor.

Stilfull och elegant – så här ser projektorn ut. Foto: Samsung

Redo för biomys hemma? Här kan du ta reda på mer om The Premiere.

TV med roterbar skärm – perfekt för mobilanvändaren

Hänger du mycket på sociala medier och snabbt vill kunna se allt på mobilen i ett stort format? Då kan Samsungs TV The Sero underlätta.

Här får du en TV med QLED bildkvalitet, imponerande högtalare och en roterbar skärm. Du kan till exempel börja titta på en film på mobilen på vägen från jobbet och sedan växla över till TV:n när du kommer hem. Rätt smidigt, eller hur? Med AirPlay 2 inbyggt kan du spela upp film, TV-program, musik och foton på The Sero direkt från dina iOS-enheter.

För att koppla ihop din Samsung telefon till TV:n enkelt och snabbt knackar du mobilen lätt mot TV:ns kant*. För att rotera TV:n använder du antingen fjärrkontrollen eller telefonen**.

The Sero vänder bokstavligen upp och ner på TV-världen. Foto: Samsung

Dynamisk design som sticker ut

The Sero har en minimalistisk design med ett marinblått stativ. Den roterbara skärmen gör sig fin i tonårsrummet, men funkar lika bra i det mindre vardagsrummet. Med en smidig och anpassningsbar skärm tar den nämligen inte allt för mycket plats.

TV:n kräver heller ingen upphängning på väggen utan kan enkelt placeras där den passar i hemmet. Den unika designen gör också att den känns så mycket mer än bara en vanlig TV – The Sero vill man visa upp lite extra.

Foto: Samsung

Här kan du läsa mer om The Sero. 

* Tap view är tillgängligt på Samsung Galaxy enheter med Android OS 8.1 eller senare.

** Auto rotation med mobilen kräver Samsung Galaxy mobil med Android 10 eller senare. För manuell rotation används fjärrkontrollen.