Annons – innehåll från Samsung

Smidigare och smartare
med ännu mer kraft

"

Smartare, smidigare och ännu mer kraftfull.
Nya Samsung Galaxy Z Fold4 är som att ha en dator i fickan.
– Skapad för att underlätta det moderna sättet att leva och arbeta.

EXTERN LÄNK: Läs mer om den vikbara nyheten Samsung Galaxy Z Fold4.

Så stor och så smidig. Den fjärde generationens vikbara telefon är här – anpassad för att underlätta vardagen för den moderna människan. Samsung nya telefon, Galaxy Z Fold4, tar flexibiliteten till en ny era för att du som användare ska kunna göra allt du vill och behöver. I stängt läge är den inte större än en vanlig smartphone med en frontskärm på 6,2″ och i öppet läge förvandlas den till en surfplatta med en 7,6” stor inre skärm.

Flex Mode

Galaxy Z Fold4 är utrustad med Flex Mode vilket innebär att du kan justera vinkeln med stor precision – allt mellan 70 och 110°. Det unika, halvöppna läget erbjuder många möjligheter och passar lika bra för att kolla på serier som för att ta ett videomöte. Den nya modellen gör det enkelt att växla mellan den mindre frontskärmen och den inre skärmen, och möjliggör även sömlös förflyttning mellan skärmarna.

Uppgraderingar

Samsung Galaxy Z Fold4 är smartare, smidigare och ännu mer kraftfull än sin föregångare. Kameran har till exempel gått från 12 till 50MP och kommer med 3x Zoom och 30x Space Zoom. Galaxy Z Fold4 är utrustad med Samsungs snabbaste processor med det minsta chipet på 4 nm, Snapdragon 8. Gällande själva designen är den både tunnare, smidigare och lättare än sin tidigare modell och kommer i tre färger: Phantom Black,
Beige och Graygreen.

– Nya Galaxy Z Fold4 har fått en ändrad skärmratio för förbättrad enhandsupplevelse, bättre kamera, förbättrad displaykamera, en snabbare processor och den har blivit lättare, säger Niklas Gambe på Samsung.

EXTERN LÄNK: Läs mer om den vikbara nyheten Samsung Galaxy Z Fold4.

Alla artiklar från Samsung

Flexibilitet och smidighet i ett

Smidigare och smartare med ännu mer kraft

Evolutionen av mobiltelefoner – och här är framtiden
Vikbar mobil med utökad kapacitet
Därför får du bättre bilder med en vikbar telefon
Guide: Så lätt är det att byta mobil
Vikbara skärmar – hur funkar det?