Hela denna avdelning är en annons från Peptid

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök.
Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre.
– Det känns som natt och dag, säger 40-åringen från Skelleftehamn.

Peptid+ GRATIS* direkt till din brevlåda – beställ här

 

Efter att ha tjatat på läkarna fick Linn Agghammar för två år sedan äntligen svar på gåtan som följt henne genom livet: Varför har hon nästan alltid ont i magen och behöver springa på toa ofta?

 

– Det visade sig att jag var allergisk mot mjölkprotein. På ett sätt var det skönt att få veta, samtidigt insåg jag att jag varit felbehandlad i många år. De trodde att jag varit stressad och laktosintolerant, men mjölkprotein är ju något helt annat, berättar hon.

”Jag hade fel”

Trots att Linn numera vet hur hon ska äta för att må bättre har mage och tarm inte velat lugna ner sig helt – många års problem förföljde henne. I somras skulle hon gifta sig och letade efter en lösning. Linn läste om Peptid+ på sociala medier och beställde en burk:

 

– Jag kände väl att jag inte hade något att förlora, jag hade bestämt mig för att må bra i sommar med bröllopet och allt. Funkar det så funkar det.

 

Samtidigt var Linn, som arbetar som kock på en förskola, skeptisk:

 

– Jag tar inga piller i vanliga fall, knappt en huvudvärkstablett och sådana här piller lovar ofta så mycket som inte stämmer. Men i det här fallet får jag verkligen erkänna att jag hade fel.

”Smärtorna försvann”

Redan efter några dagar hade de aktiva substanserna i Peptid+, probiotikan Bacillus Coagulans och laxpeptider (se faktaruta) börjat främja mage och tarm:

 

– Smärtorna försvann och man slapp vara lös i magen. Man är ju så van att ha ont så man tänker inte på det, men jag märkte snabbt att humöret och välmåendet gick upp snabbt. Och så slapp man vara orolig över magen och bröllopet! Idag är jag noga med att ta mina Peptid-tabletter regelbundet, skillnaden är enorm.

 

Vad skulle du vilja säga till den som funderar på att pröva Peptid+?

– Var inte rädd för att prova, mår man så pass dåligt som jag kan man testa i alla fall.

 


* 30 dagars prova på-paket för 0 kr – endast 49 kr i frakt

Detta är Peptid+

  • Peptid+ är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt och är baserat på forskning.
  • Tillverkas endast från norsk lax av högsta kvalitet.
  • De viktigaste ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider och Bacillus coagulans. Peptiderna är kluvna fiskproteiner, som utvunnits (hyrolyserats) från fiskprotein.
  • Har positiva effekter för mage, tarm och matsmältning. Andra positiva effekter är viktreglering och muskelbyggande egenskaper.

 

AB Kvällstidningen Expressen | Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson | Produktion: Bonnier News Brand Studio | Om cookies