Hela denna avdelning är en annons från Ozoneair

Succéprodukten som gör rent – så att du kan syssla med annat

Luktar det inte riktigt rent och fräscht – hur mycket du än städat och vädrat? Den svenska innovationen Ozoneair tar bort unkna lukter på några timmar.

– Det enda jag behövde göra var att flytta den mellan rummen och trycka på startknappen, berättar Mikael Svedberg.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

 

Dåliga lukter hemma kan bero på fukt, mögel och bakterier. Ofta sprider sig lukten från krypgrunden upp i resten av huset så att allt från trä till textilier tar åt sig, och den unkna doften ”sätter sig” i rummen. Nu kan du rengöra med ozon, som är 3000 gånger mer effektivt än klorin och dessutom helt miljövänligt.

Tar bort mögel, allergener och bakterier

Ozon är naturens eget sätt att bryta ner mikroorganismer. Du har säkert känt hur lätt det är att andas och hur friskt det doftar efter ett åskoväder. Den klara luften beror på att åskan bildar gasen ozon.
– Ozoneair jobbar enligt samma principer och omvandlar syre till ozon som eliminerar oönskade dofter, mögel, allergener och bakterier på ett naturligt sätt, berättar Johan Lundberg, grundare av svenska produkten Ozoneair.

I dag används mer än 25 000 Ozoneair-produkter i hus, lägenheter, hotell, fordon och arbetsytor i 14 olika länder.

Inga förkunskaper behövs

Saneringsföretag och bilrekondfirmor har sedan länge rengjort med ozongeneratorer, men dessa kräver gedigna förkunskaper om såväl ozon och material som den specifika modellen.

– Det helt nya med Ozoneair är att du inte behöver ha några förkunskaper alls. Du placerar maskinen i det rum eller utrymme du vill sanera. Du trycker på knappen. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat. Medan den jobbar kan du ägna dig åt annat, förklarar Johan Lundberg.

 

Mikael Swedberg är nöjd med sin Ozoneair.

”Doftade fräscht efter bara några timmar”

Mikael Swedberg testade Ozoneair och blev snabbt av med både lukter och mögelsporer. Jordkällaren på hans lantställe hade en stickande doft, och det luktade unket i villans garage och förråd.
– En suverän innovation. Det doftade fräscht efter bara några timmar, intygar han.
Han har också använd sin Ozoneair i fritidshuset:
− Det enda jag behövde göra var att flytta den mellan rummen och trycka på start-knappen. Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan – som om det vore nystädat.

 

Behöver du få bort dålig lukt hemma?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

 

AB Kvällstidningen Expressen | Ansvarig utgivare: Klas Granström | Produktion: Bonnier News Brand Studio| Om cookies