Hela denna avdelning är en annons från Ozoneair

Rengör med naturligt ozon:

”Unkna lukter försvinner för alltid”

Du skurar och vädrar – men unkna lukter hänger sig kvar.
Nu finns en lösning: Du kan rengöra med ozon, som är 3000 gånger mer effektivt än klorin.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

 

Såpa, diskmedel, ättika, klorin. Utbudet är stort vad gäller rengöringsmedel, och det finns specialprodukter för ugn, badrumskakel, möbler och så vidare.

Men hur vi än städar kan dåliga lukter ändå hänga kvar i våra hem, eller i bilen, sommarstugan, förrådet och båten.
– Det kan bero på fukt, mögel och bakterier. I hus sprider sig ofta lukt från krypgrunden upp i resten av huset så att allt från trä till textilier tar åt sig, och den unkna doften ”sätter sig” i rummen, förklarar Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

Unik maskin tar bort lukterna

Den svenska succéprodukten Ozoneair – som i dag används i 14 länder – är en unik maskin som du kan använda utan några som helst förkunskaper.

Tack vare gasen ozon tar den bort dåliga lukter, och även källan till lukterna.

Vad är då ozon? Jo, en färglös gas som finns både nära marken och högt upp i atmosfären. Molekylen består av tre syreatomer och är extremt aggressiv. Ozon används bland annat för blekning av pappersmassa och desinfektion av tvätt inom vården. Möbler och rum som rökskadats vid brand kan saneras och bli luktfria med hjälp av ozon.
– Ozon är ungefär 3000 gånger mer effektivt än klorin.

”Kostar en bråkdel”

Saneringsföretag och bilrekondfirmor har sedan länge rengjort med ozongeneratorer, men dessa kräver gedigna förkunskaper.

Johan Lundberg, Ozoneair:

– Det helt nya med Ozoneair är att du som privatperson kan sanera ditt hem på egen hand – för en bråkdel av vad det skulle ha kostat att anlita en firma. Och lukterna försvinner, en gång för alla.

 

Men hur går det till?
– Du placerar maskinen i det rum eller utrymme du vill sanera. Sedan trycker du på knappen. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat. Medan den jobbar kan du ägna dig åt annat.

 

Är det då helt säkert att använda Ozoneair hemma?

– Ja, om man hanterar den på rätt sätt. Man ska aldrig andas in ozon. Du måste lämna rummet när du har satt igång din produkt och vänta två timmar efter avslutad drift innan du går in i utrymmet som har behandlats. Då är alla ozonmolekyler garanterat borta, de sönderfaller automatiskt till vanligt syre, berättar Johan Lundberg.

 

Behöver du få bort dålig lukt hemma?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

 

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.

 

AB Kvällstidningen Expressen | Ansvarig utgivare: Klas Granström | Produktion: Bonnier News Brand Studio| Om cookies