Hela denna avdelning är en annons från Ozoneair

Mattbutikernas smarta knep för att få bort oönskad lukt – nu kan du göra det själv

Mattor drar lätt åt sig lukter som du helst vill slippa. I många år har mattbutiker och dess leverantörer sanerat lukterna med avancerade ozongeneratorer.
Med den svenska innovationen Ozoneair finns nu samma möjlighet för privatpersoner.

Extern länk: Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.

 

Inget binder samman ett rum och skänker harmoni så bra som en snygg och välplacerad matta. Men få saker är så bortstötande och olustigt som en illaluktande matta, märkt av årtal med röklukt, djur och matlukt.

Kanske har du någon gång hittat den perfekta mattan på en loppmarknad, men backat från köpet på grund av en unken lukt? Eller så har du svårt att få dina mattor fräscha i sommarhuset eller huset, oavsett hur mycket du vädrar och skakar. Då är det hög tid att använda mattbutikernas knep och sanera med ozon.

Fräscht som ett åskväder

Har du tänkt på hur frisk luften känns efter ett åskväder? Det är resultatet av stora mängder ozon som frigörs i luften. Ozon är en gas som består av tre syremolekyler.

En ozongenerator utnyttjar samma fysiska princip för att snabbt och effektivt ta bort dålig lukt.

Allt du behöver göra är att placera en Ozoneair i ett rum tillsammans med dina illaluktande mattor. Du slår på maskinen och lämnar rummet i cirka två timmar. Ozoneair bryter då ner de olika beståndsdelarna av den dåliga lukten till ofarliga ämnen som skingras i luften. Det enda som finns kvar efteråt är vanlig luft, och en frisk doft.

Vanliga källor till dålig lukt i mattor

När ditt hem luktar illa under en längre tid så betyder det att det finns partiklar i luften som kommer att stanna kvar tills de aktivt tas bort. Partiklarna trivs i textilier och extra bra i de material som mattor ofta består av.

Tänk bara på att även om du sanerar mattan, och på det sättet får bort lukten, så kan lukter förstås komma tillbaka. Det är därför viktigt att förstå källan – här är några av de vanligaste orsakerna till illaluktande mattor:

  • cigarettrök
  • fukt och mögel
  • damm, partiklar och bakterier
  • djur
  • matlukt

 

Med Ozoneair har du samma möjligheter att få fräscha mattor som mattbutikernas specialister. Och kanske kommer du att våga köpa den där gamla favoritmattan på någon av sommarens loppmarknader?

Du kan använda din Ozoneair till cirka 1000 behandlingar.

 

Behöver du få bort dålig lukt?
Extern länk: Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.

 

Använd ozon på ett säkert sätt. Läs alltid bruksanvisningen och produktinformationen före användning.

 

AB Kvällstidningen Expressen | Ansvarig utgivare: Klas Granström | Produktion: Bonnier News Brand Studio| Om cookies