Hela denna avdelning är en annons från Ozoneair

Bli kvitt mögel och stank – med ett enkelt knapptryck

Mögel är en vanlig källa till stank i hemmet. Men nu behöver du inte längre skrubba med klorin och tända doftljus för att dölja odörerna. Med hjälp av den svenska innovationen Ozoneair elimineras dålig lukt på bara en behandling.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

 

Med Ozoneair blir du av med både lukten och källan till lukten – en gång för alla, berättar Johan Lundberg, Luleåföretaget Ozoneairs grundare.

– Allt du behöver göra är att ställa apparaten i det utrymme du vill sanera och trycka på start.

Naturligt ozon gör jobbet

Det är många husägare som plågas av unken doft hemma. Fukt, mögel och ämnen i vissa byggmaterial kan göra att det luktar dåligt – och att sanera med rengöringsmedel räcker inte alltid. Stanken kommer tillbaka eftersom det är svårt att komma åt själva källan till lukterna.

Ozoneair omvandlar syret i luften till ozon, så kallat aktivt syre – och det aktiva syret gör jobbet:

– Det fyller hela utrymmet och sipprar in där mögelsporer och andra mikroorganismer gömmer sig. Det innebär att dålig lukt försvinner även i trä, textilier som mattor och stoppningar – och även i själva husgrunden.

 

Hur lång tid tar det?
– Bara några timmar. Den enda insats som krävs av dig är att du trycker på en knapp.

Så här går det till:

  • Du placerar Ozoneair i det rum eller utrymme du vill sanera.
  • Du trycker på knappen. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat.
  • Maskinen omvandlar syret i luften till ozon som fyller varje kubikcentimeter av rummet/utrymmet och attackerar de luktframkallande ämnena som finns där.
  • När maskinen jobbat klart påminner luften om den klara och friska luften i naturen efter ett åskväder med ett renande sommarregn. Det beror på att luften efter ett sådant väder är tät på just ozon.

 

Klart! Flytta maskinen till nästa rum/utrymme du vill sanera, och tryck på knappen. Du kan använda din ozongenerator för cirka 1000 behandlingar.

– Metoden är helt naturlig och miljövänlig, man använder inga miljöfarliga kemikalier, avslutar Johan Lundberg.

 

Läs mer om hur ozon kan hjälpa dig eller ring Ozoneair på 0771-366 366

 

AB Kvällstidningen Expressen | Ansvarig utgivare: Klas Granström | Produktion: Bonnier News Brand Studio| Om cookies