Hela denna avdelning är en annons från Octean

”Både hår och naglar har fått tillbaka sin kvalitet”

Frida Andersson tappade en hel näve hår åt gången och naglarna var sköra.
Då rekommenderade hennes frisör kosttillskottet Original Silicea med bland annat kisel och zink.
– Jag är jättenöjd med resultatet, säger hon.

Läs mer om Original Silicea, för skönhet inifrån

 

Frida Andersson, 37, märkte för ungefär ett år sedan att håret var torrt, glest och livlöst och att hon tappade stora mängder när hon borstade det. Efter en period med mycket stress och en två månader lång antibiotikabehandling hade håret tagit stryk. Även hennes naglar, som i vanliga fall är långa och starka, hade också blivit påverkade och var sköra och gick av.

Vid ett frisörbesök blev hon rekommenderat att testa Original Silicea.

– Min frisör sa att mitt hår hade tunnats ut mycket och undrade om jag hade provat Silicea någon gång? Många av hennes kunder hade blivit hjälpta. Jag har använt det tidigare till och från så jag var bekant med produkten, och hade faktiskt funderat på att börja med det igen nu när mitt hår och mina naglar hade fått så dålig kvalitet, säger Frida.

Fick mer lyster

Efter redan en månad märkte hon skillnad på naglarna som återigen blev långa och starka. Och efter två månader upplever hon att hennes hår är tjockare och har fått mer lyster.

– Jag har ganska tunt och fint hår i grunden så det märks tydligt när hårstråna blir starkare och tjockare. Även mina vänner och min pojkvän kommenterar skillnaden.

Hon tycker sig också känna skillnad i huden.

– Jag tycker att den har blivit bättre med mindre porer och mer lyster även där. Jag kommer att forsätta att ta Silicea kontinuerligt och inte bara när jag får problem. Det känns som att det funkar för mig.

Naturliga ingredienser

Original Silicea innehåller kisel, zink, biotin, selen och mangan. Flera kliniska studier har visat att kiselgel har en positiv inverkan på hår och naglar. Biotin är även känt som Vitamin B och en brist på ämnet drabbar ofta hud och hår. Brist på zink kan leda till bland annat hudproblem och sämre immunförsvar medan selen, enligt livsmedelsverket, är ett viktigt ämne att få i sig.

– För mig känns det viktigt att det bara är naturliga ämnen och inga en massa tillsatser, avslutar Frida.

 

Läs mer om Original Silicea, kosttillskott med mineraliskt kisel

 

Fakta: Original Silicea

Original Silicea är en av Sveriges mest sålda och omtyckta produkt för inre skönhet – hår, hud och naglar. Original Silicea blev också utvald som vinnare i kategorin bästa hårprodukt i Swedish Health Awards.

 

Original Silicea innehåller utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Biotin och Zink  kan bidra till att behålla normal kvalitet på hår och hud och Selen till att bibehålla normala naglar. Kiseloxid/Kisel är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv. Flera kliniska studier har visat att kiselgel bidrar till ett tjockt hår, starka naglar och frisk hud.

 

Läs mer

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Klas Granström
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies