Så kan du spara pengar med en smart bilförsäkring

Framtidens bilförsäkring är här för att stanna. Med Moderna Smart Flex kan du belönas för att köra lugnt och säkert.

Betalar du för mycket för din bilförsäkring? Kolla här – du kan spara tusenlappar.

 

Varannan svensk är ganska, eller mycket, intresserad av en bilförsäkring där ansvarsfulla förare belönas. Detta visar en undersökning genomförd av opinions‐ och marknadsundersökningsföretaget YouGov under våren 2015. Moderna Försäkringar har som mål att hjälpa Sveriges konsumenter att köra tryggt – och säkert.
– Genom Moderna Smart Flex appen kan användaren mäta och påverka sin körsstil och därmed även påverka sin försäkringskostnad, säger Linda Arén, produktspecialist på Moderna Försäkringar.

 

Moderna Smart Flex består av en fast premie – som bland annat skyddar bilen när den är parkerad, och en rörlig del – som baseras på hur föraren kör och hur långt hen kör.

– Det är många familjer i Sverige som har två bilar, varav den ena ofta blir stående. Därför kan familjer som kör tryggt och säkert spara pengar på en smart försäkringslösning på andra bilen, säger Linda Arén.

 

Moderna Smart Flex har ingen bindningstid, och genom appen får användarna även tillgång till flera andra verktyg, som till exempel en hitta-bilen-funktion, felsökning och en automatisk körjournal.

– Du kan se hur mycket din rörliga premie ligger på i appen. Vi vill ge ansvarsfulla bilister, eller de som kör mindre än genomsnittet en positiv och smidig upplevelse av försäkringen, säger Linda Arén.

 

Här kan du enkelt kolla vad Moderna Smart Flex skulle kosta dig.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies