Hela denna avdelning är en annons från Menakur

”Mina värmevallningar försvann över en natt”

May Ingunn Bye, 51, hade provat i stort sett allt mot sina klimakteriebesvär.
Vändningen kom med ett kosttillskott:
– Menakur hjälpte från dag ett, berättar hon.

Sista chansen den här veckan: Prova Menakur i en månad för halva priset (fri frakt, ingen bindningstid)

 

May Ingunn Bye kände sig desperat. Värmevallningarna som börjat för två-tre år sedan gjorde livet allt svårare för henne. Problemet var värst på nätterna och så småningom fick hon allvarliga sömnsvårigheter.
– Värmevallningar och nattsvettningar drabbar många kvinnor i min ålder. För mig gick det ut över sömnen. Livskvaliteten blev mycket sämre när jag inte fick någon vila och kunde samla kraft, säger May Ingunn Bye, som bor i Narvik i Norge.

 Bättre efter en tablett

Hon hade provat i stort sett alla preparat hon hittat mot klimakteriebesvär, och hade blivit besviken varje gång. Så fick hon höra talas om naturprodukten Menakur.

– Jag bestämde mig för att i alla fall testa, förväntningarna var alltså inte särskilt uppskruvade. Men döm om min glädje när jag märkte att Menakur fungerade direkt.

Redan natten efter att hon tagit sin första tablett var värmevallningarna mycket mindre besvärande. Och så fortsatte det. Det dröjde inte länge förrän May kunde sova gott hela natten.

En helt ny vardag

– Det är fantastiskt! Jag är så glad att jag till sist har hittat något som hjälper mot värmevallningarna. Jag kan fortfarande bli litet varm men skillnaden mot förut är jättestor. Tack vare att jag sover gott får jag den överskottsenergi jag behöver, både på jobbet och fritiden.

Inga biverkningar

Rädslan för biverkningar har gjort May misstänksam mot traditionella östrogenkurer.
– Men Menakur har inga biverkningar, vilket gör att man bara älskar produkten. Jag brukar berätta om mina erfarenheter för vänner och bekanta som är i samma situation. Det skulle vara roligt om mina erfarenheter kunde bidra till att även andra kunde få en lite lättare vardag, säger May.

 

Foto: Kristoffer Elde

 

Sista chansen den här veckan: Prova Menakur i en månad för halva priset (fri frakt, ingen bindningstid)

Det här är Menakur

• Ett komplett kosttillskott mot klimakteriebesvär.
• Rekommenderas om du inte vill använda receptbelagda östrogenpreparat som kan ge biverkningar utan hellre vill ha ett naturligt alternativ med hög effekt.
• Innehåller naturliga örter, rödklöver, tranbär, magnesium och B-vitaminer.

Menakur motverkar

• Värmevallningar
• Humörsvängningar
• Nedstämdhet
• Trötthet
• Urinvägsinfektioner
• Nattsvettningar
• Sömnsvårigheter

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies