Hela denna avdelning är en annons från Menakur

Menakur hjälper dig genom klimakteriet

Menakur är ett naturligt kosttillskott som är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Den unika sammansättningen av ingredienser hjälper mot de flesta besvär och symtom under klimakteriet – framför allt mot värmevallningar.

Sista chansen den här veckan: Prova Menakur i en månad för halva priset (fri frakt, ingen bindningstid)

 

Hur fungerar Menakur?

Ingredienserna i Menakur är noga utvalda för att ge optimal effekt för kvinnor i övergångsåldern. Rödklöver innehåller naturliga, östrogenliknande isoflavoner som kan minska värmevallningar och återställa hormonbalansen. Menakur är utvecklat för att förbättra livskvaliteten för kvinnor som drabbas av typiska klimakteriebesvär – som humörsvängningar, brist på energi, sömnsvårigheter och framför allt värmevallningar.

”Hjälper mot värmevallningarna”

– Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag äntligen har hittat något som hjälper mot värmevallningarna, säger May Ingunn.

Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar ytterligare till att reglera den hormonella aktiviteten. Menakur är också den enda produkten mot klimakteriebesvär som innehåller tranbär, som kan lätta och lindra smärtor i samband med urinvägsinfektion.

9 av 10 kvinnor nöjda

Tusentals kvinnor i Norden använder Menakur. Genom att använda Menakur regelbundet har många blivit av med besvär som nattsvettningar, värmevallningar och dålig nattsömn. 9 av 10 är så nöjda med produkten att de rekommenderar den till andra.

För 90 procent inträffar klimakteriet mellan 45 och 55 år, medan det för 5 procent inträffar efter fyllda 55. Under denna period kan ett kosttillskott lindra besvären.

 

Nu har vi sålt över 35 000 förpackningar! Det firar vi genom att erbjuda dig bästsäljaren Menakur till HALVA PRISET – sista chansen den här veckan! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies