Hela denna avdelning är en annons från Marbodal

Med fokus på detaljerna

På en viss nivå slutar detaljer att vara detaljer. Och blir allt. Som i Marbodals nya kökskoncept Signatur Ekbacken där inget har lämnats åt slumpen.

EXTERN LÄNK: Se hela konceptet och alla detaljer

 

Marbodals nya köksserie hämtar sin inspiration från den nordiska naturen. Gedigen ek, böljande fanér och organiskt rundade former. Men här finns också hög innovationsgrad och lösningar genomarbetade från sockel till armatur. Följ med på en guidad tur genom ett kök skapat för hela livet!

Köksö 2.0

 

Köksön med rundade hörn ger hela köket ett mjukare uttryck. I sortimentet finns fyra handplockade bänkskivor som med sina naturliga toner och mönster passar extra bra med Signatur Ekbacken. Bänkskivorna finns både som kvartskomposit och laminat. Bänkskivorna ligger inte heller kloss intill skåpens ovansida utan ger ett intryck av att sväva en bit ovanför dem. Det ger ytterligare en känsla av luftighet.

Sockel med luftiga trälameller

 

Den genomarbetade sockeln med horisontella trälameller i brunbetsad ek förstärker den luftiga känslan i köket. En detalj som ögat kanske inte registrerar direkt, men som finns där som en bas som förstärker hela kökets lätthet. Dessutom kan sockeln dölja ventilationsgaller för kyl och frys, och på så vis bidra till en mer harmonisk helhet.

Böljande ekluckor

 

Trä som böljar, precis som i naturen. Den räfflade ekluckan i brunbetsad ek låter ljuset leka sig fram och ger köket en mer organisk känsla.

Ramverk som ger möbelkänsla

 

Två nya ramverk som båda bidrar med sitt eget uttryck. Helramen är en utskjutande ramlösning som löper runt alla skåps ytterkanter, medan ytterramen flödar längs med alla skåpens kanter. Båda ramarna skapar en sammanhållande känsla av hantverk och ett uttryck som är mer möbellikt.

Vågiga vitrinluckor

 

De nya, räfflade vitrinluckorna med svart aluminiumram påminner om ringarna på vattnet eller vågor som långsamt rullar in mot strandkanten. Låt sakerna du älskar skymta fram bakom glaset och ge gästerna en hint om vem du är.

Infällda eluttag

 

Infällda eluttaget Twist ger dig extra kraft i köket – utan att störa helhetsintrycket. Nedsänkt i bänkskivan syns det knappt men finns ändå nära till hands när du behöver det. Nytt för Signatur Ekbacken är att Twist finns även i sobert svart.

Sober armatur

 

Matchande armatur kan vara svår att hitta. I enkel svart design påminner denna om en gryende solnedgång och den nätta formen gör att den har samma känsla av lätthet som resten av köket. Kan styras av Google Home och Alexa applikationer.

 

EXTERN LÄNK: Hitta din köksstil – gör vårt enkla kökstest

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Klas Granström
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies