Hela denna avdelning är en annons från Marbodal

Bildspecial: Se nya kökstrenderna här

Nu flyttar vi in naturen i köket! Den senaste tiden har vi tillbringat mycket tid hemma – men också passat på att utforska den svenska naturen.
I det moderna köket smälter båda dessa tendenser samman. Passa på att njuta av böljande trä, vågiga vitriner och organiskt mjuka former hemma i ditt eget kök.

EXTERN LÄNK: Se hur Marbodal tar in naturen i köket

 

 

Med naturen som formgivare. Rundade former, levande ekfanér och en förhöjd möbelkänsla som skapas av ramar skapar ett kök som känns levande – och ger plats för livet.

 

 

Köksö 2.0. I naturen finns inga räta vinklar eller hårda kontraster. Inte i Marbodals köksserie Signatur Ekbacken heller. Köksöns rundade hörn ger ett mjuk uttryck till hela köket och den svävande bänkskivan förstärker känslan av lätthet.

 

 

Litet och effektivt. Signatur Ekbacken passar även i ett mindre kök. Släta ekluckor, enhetlig bänkskiva och stänkskydd samt vågiga vitrinskåp ger ett lugnt och sammanhållet intryck.

 

 

Handplockat. I serien ingår fyra bänkskivor som passar alldeles extra bra i mixen. Tillverkade i kvartskomposit eller laminat, i naturens egna toner och mönster.

 

 

Levande glas. Det böljande glaset i vitrinluckorna är skapat med vågor som slår mot strandkanten i åtanke. Tunna svarta aluminiumramar och gångjärn i samma färg ger ett enhetligt och sobert uttryck.

 

EXTERN LÄNK: Matcha material och färg på bästa sätt – se våra moodboards 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Klas Granström
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies