Test: Vilken kaffetyp är du?

Det finns många olika sorters kaffe, ändå väljer de flesta av oss nästan alltid samma varje gång vi dricker en kopp. Är du säker på att du väljer rätt?

Kaffe är en hel vetenskap. Så många blandningar, smaker, aromer och sätt att njuta är nästan oändliga. I Sverige dricker vi mycket kaffe, men väljer vi verkligen rätt sort? Ta testet nedanför för att ta reda på vilken kaffetyp du egentligen är.
 
Älskar du kaffe? Här kan du få tips, inspiration och alla nyheter från Lavazza.
 

Vilken beskrivning passar bäst in på dig?

Vad är din relation till kaffe?

Vilka smaker tilltalar dig mest?

Vad är det absolut bästa med kaffe, enligt dig?

I vilken miljö dricker du helst ditt kaffe?

Vilken av följande Solsidan-karaktärer identifierar du dig mest med?

Vilken kaffetyp är du?
Cappuccino passar dig bäst!

Den lena, mjölkskummiga kaffekoppen är helt rätt för dig. En blandning av god smak med en känsla av lyx kan du faktiskt göra själv med Lavazzas A Modo Mio-system. Bara ett knapptryck bort finns en cappuccino i äkta italiensk stil, precis som i de klassiska kaffebarerna.
Bryggkaffe passar dig bäst!

En slät kopp kaffe behöver inte vara tråkigt, tvärtom. Det finns oändliga möjligheter och magi kan göras med en kaffebryggare – om du fyller den med rätt innehåll. Mer över hundra års erfarenhet i konsten att blanda och rosta kaffe har Lavazza ett urval av högkvalitativa blandningar av 100 % Arabicabönor – idealiska för filterkaffebryggare.
Espresso passar dig bäst!

Att njuta av en kraftig kopp kaffe med intensiv arom– det är din melodi. Det mest italienska kaffet av alla kan göras med en enkel knapptryckning.

 
Espresso, hela bönor, bryggkaffe och mycket mer från Lavazza hittar du här.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies