ANNONS – Innehåll från Kry

Quiz – vad kan du om ditt underliv?

;

Vad kan illaluktande flytningar vara ett symptom på? Och finns det verkligen något som heter mödomshinna? Testa dina kunskaper om underlivet och se hur många rätt du får!

Utan våra underliv skulle vi inte kunna kissa, ha sex, bli gravida och föda barn. Därför är det inte konstigt att underlivets mående har stor påverkan på vår allmänna hälsa. I höstens “Doktorn svarar live”, som sänds den 27 september på Expressen.se, är kvinnors intimhälsa ett av fyra ämnen som programledaren Suzanne Axell och vårdgivaren Krys experter kommer att ta upp. Du kan skicka in dina frågor redan nu – eller skriva dem i chatten som öppnas i samband med sändningen.

Har du redan koll på allt som har med underlivet att göra? Testa och se!

Ställ dina frågor till Suzanne Axell

Sändningen är live om

0
Years
:
0
Months
:
0
Dagar
:
0
Timmar
:
0
Minuter
:
0
Sekunder

En trygg vårdgivare med patienten i fokus

Kry är en trygg primärvårdgivare som kombinerar digital och fysisk vård med patienten i fokus. Målet är att erbjuda alla patienter jämlik tillgång till vård av hög kvalitet - oavsett vem du är, var du bor eller vilken tid på dygnet det är.

Hos Kry börjar din vårdresa digitalt där ditt ärende hanteras av erfaren vårdpersonal som hjälper dig vidare. Oftast får du hjälp samma dag - via chat, videomöte eller på en av våra fysiska vårdcentraler.

Idag är Kry Sveriges tredje största vårdgivare med vårdcentraler och barnavårdscentraler (BVC) i 7 regioner. Sedan starten 2015 har över 7 miljoner vårdmöten genomförts.

Läs mer om varför Kry är ett givet val för såväl patienter som vårdpersonal och skattebetalare.

Läs mer om Kry

Läs mer

Se alla artiklar från Kry