hela denna avdelning är en annons från Ikea

Smarta detaljen som du saknar i ditt badrum

Schampo, tvålar, balsamflaskor, rakhyvlar… har du kaos i din dusch? Du är inte ensam, förvaringen i badrummet är ofta en utmaning. Nu har dock IKEA tagit hand om problemet – och lösningen är lika enkel som genial.

Här är duschnyheterna från IKEA

 

Det ska vara härligt att duscha! Det är utgångspunkten när IKEA nu lanserar en serie nya duschblandare och tillbehör. De nya blandarna BROGRUND och VOXNAN har flera funktioner som gör att de kan möta alla tänkbara behov, oavsett om man vill att stunden i duschen ska fylla kroppen med energi eller om man vill att upplevelsen ska vara så avslappnande som möjligt.

 

Som ett sommarregn

Till BROGRUND och VOXNAN finns takduschar med ett lugnt vattenflöde som känns som ett sommarregn mot kroppen och handduschar där man kan välja en jetfunktion som tack vare en koncentrerad vattenstråle gör det lätt att skölja ur schampo och balsam ur håret.

Både BROGRUND och VOXNAN har säkerhetsspärrar inställa på 38-grader som gör att du slipper bränna dig på hett vatten av misstag. Vill du duscha varmare låser du enkelt upp spärren genom att trycka på knappen vid temperaturkontrollen. Du eller dina barn riskerar inte heller att bränna er på duschblandarens yta, eftersom en speciell anti-skållningsteknik gör att den alltid förblir kall.

Det räcker dock ingen med perfekta vattenstrålar och rätt temperatur. För att man ska trivas i duschen behövs också ordning och reda – att trampa på en tvål eller tappa en schampoflaska i golvet så att den spricker är allt annat än härligt.

 

Smarta knepet

Därför har IKEA med ett enkelt och smart designknep sett till att de nya bad- och duschblandarna också fungerar som förvaringshyllor. Både BROGRUND och VOXNAN är tillverkade med en helt plan ovansida där man får plats med både schampo, tvål och andra saker man kan behöva när man duschar.
Och räcker inte det finns flera nya matchande förvaringslösningar i badrumssortimentet från IKEA. Bland annat en smart hylla som enkelt monteras på duschstången.

 

Här är duschnyheterna från IKEA

 

Nya duschar från IKEA
Kvalitet: De nya blandarna BROGRUND, VOXNAN och VALLAMOSSE har genomgått omfattande kvalitetstester under utvecklingen och håller högsta kvalitet. Därför kan man vara säker på att de håller i många år.

 

Garantier: BROGRUND och VOXNAN säljs med tio års garanti.

 

Material: De nya duschblandarna är båda tillverkade i förkromad mässing.

 

Miljö: Alla duschar från IKEA är utrustade med vatten- och energieffektiva duschmunstycken och handduschar. Här finns en flödesregulator som minskar vattenflödet och därmed vattenförbrukningen. Det lägre flödet innebär också sänkt energiförbrukning eftersom det är mindre vatten som behöver värmas upp.

 

Alltså härliga duschupplevelser till lägre kostnad.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies