hela denna avdelning är en annons från Ikea

Så vill IKEA förändra hur du duschar

Med en serie nya produkter vill IKEA förändra hur du duschar.
Och det finns ett tydligt mål bakom satsningen:
Att du ska må så bra som möjligt.

Ett vattenfall av känslor – läs mer om härliga duscharna hos IKEA

Att inreda mer personliga badrum är en trend som växer sig allt starkare i Sverige. Och när nu IKEA lanserar de nya termostatblandarna BROGRUND och VOXNAN är det fler som får möjligheten att skapa en egen rofylld oas.

 

Praktiska och härliga

BROGRUND och VOXNAN är utvecklade för att passa perfekt i svenska badrum. De båda blandarna har många funktioner och tillbehör som gör dem både praktiska och härliga. Till exempel finns här eleganta takduschar som tack vare ett mjukt vattenregn skapar lugna upplevelser och handduschar där man kan välja en koncentrerad vattenstråle som bland annat gör det lätt att skölja ur schampo och balsam ur håret.

 

Smart design med förvaring

Blandarna har en enkel och stilren design – men den är minst sagt genomtänkt. BROGRUND och VOXNAN är formgivna med en plan ovansida som fungerar som en liten hylla – perfekt att ställa ifrån sig flaskorna med schampo och balsam. Det skapar ordning i duschen samtidigt som det frigör utrymme för andra detaljer.

– Om det är något som är i fokus nu så är det ordning och reda. Badrummet är ett speciellt rum där många ska in och samsas under morgonrusningen. För att det ska fungera är det viktigt att man har ordning på alla saker. Allt måste ha sin plats, säger Tina Björeman, PR-ansvarig på IKEA Sverige.

 

Säkra och bra miljöval

De nya duscharna från IKEA är utvecklade för att vara både säkra och bra miljöval. Alla duschar från IKEA är utrustade med teknik som minskar vattenflödet och därmed vattenförbrukningen, det lägre flödet innebär också sänkt energiförbrukning eftersom det är mindre vatten som behöver värmas upp.

Duscharna har också säkerhetsspärrar inställda på 38 grader som gör att du och dina barn slipper bränna er på hett vatten av misstag. Vill du duscha varmare låser du enkelt upp spärren genom att trycka på en knapp.

 

10 års garanti

IKEA har alltid kvalitet i fokus när nya produkter utvecklas. Det gäller i allra högsta grad termostatblandarna BROGRUND och VOXNAN. De är tillverkade i förkromad mässing och noggrant testade för att hålla under många år. BROGRUND och VOXNAN har tio års garanti och när din certifierade hantverkare monterar någon av blandarna från IKEA gäller alla försäkringar – precis som när du köper en blandare hos någon VVS-butik.

 

Ett vattenfall av känslor – läs mer om härliga duscharna hos IKEA

 

Nya duschar från IKEA

 

Kvalitet: De nya termostatblandarna BROGRUND, VOXNAN och VALLAMOSSE har genomgått omfattande kvalitetstester under utvecklingen och håller högsta kvalitet. Därför kan man vara säker på att de håller i många år.

 

Garantier: Takduschset med termostatblandare har tio års garanti.

 

Material: De nya termostatblandarna är båda tillverkade i förkromad mässing.

 

Miljö: Alla duschar från IKEA är utrustade med vatten- och energieffektiva duschmunstycken och handduschar. Här finns en flödesregulator som minskar vattenflödet och därmed vattenförbrukningen. Det lägre flödet innebär också sänkt energiförbrukning eftersom det är mindre vatten som behöver värmas upp.

 

Alltså härliga duschupplevelser till lägre kostnad.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies