hela denna avdelning är en annons från Ikea

Så kan du förverkliga dina köksdrömmar

IKEA erbjuder en räntefri köksfinansiering tillsammans med Ikano Bank.
– Vi vill att våra kunder ska ha möjlighet att uppfylla sina köksdrömmar, säger Miki Tabakovic, vice försäljningschef för IKEA i Sverige.

Köket är nog vårt allra mest använda rum.
För många familjer är det navet i vardagslivet där barnen leker, familjen samlas och vännerna kopplar av. Men livet kan slita på köket och till slut kommer dagen då de flesta brukar känna att det är dags att förnya, eller förbättra om förutsättningarna och livssituationen har ändrats.

 

Viktig pusselbit

Finansieringen är en viktig pusselbit som ska falla på plats när man vill förändra sin bostad. Många väljer att finansiera sitt nya kök eller sin renovering i det befintliga bolånet, eftersom det oftast har en lägre ränta än vanliga banklån. Då omfattas dock även dessa delar av de nya amorteringskraven som trädde i kraft i mars i år.

 

För att ge kunderna ett attraktivt och enkelt alternativ till ett utökat bolån har IKEA tillsammans med Ikano Bank tagit fram en skräddarsydd finansieringslösning för köp av kök eller andra förändringar som kunden vill göra i sin bostad.

Med IKEA DELBETALA går det nu att dela upp köpet på 24 månader utan ränta.
– Vi vill inte att våra kunder ska känna sig stressade av att de måste beställa sitt kök före ett visst datum. Det är viktigt att planera och lägga upp en hållbar plan eftersom ett kök är en stor investering, säger Miki Tabakovic.

 

Siktar på badrum

Han berättar att det är många kunder som är intresserade av att fixa till fler rum efter att deras kök är installerat och klart. Drygt 40 procent av kunderna som har köpt kök säger att nästa stora investering i hemmet är badrum.
– Vi är lyhörda inför våra kunders behov och erbjuder därför enkla finansieringsprodukter som passar för alla typer av renoveringsprojekt, säger Miki Tabakovic.

 

Fördelarna med att välja finansiering som är separat från ett bolån är att det bland annat inte påverkar varken villkor eller amorteringstakt.
– Vi vill arbeta framåt och lyssna på vad våra kunder vill ha och behöver. Vi kommer till exempel att satsa både tid och pengar på nya produkter och bättre service för våra kunder, säger Miki Tabakovic.

 

IKEA DELBETALA 24 månader utan ränta

 

Med IKEA DELBETALA kan du dela upp ditt köp på 24 mån utan ränta.

Aviavgift 17kr/mån och uppläggningsavgift på 295 kr ger en effektiv ränta på 6,85% (180131).

Genomsnittlig månadskostnad 446 kr och totalt återbetalningsbelopp 10 703 kr vid en skuld på 10 000kr. Exemplet avser 24 betalningar.

 

Vid utnyttjande av den löpande kontokrediten utgår en rörlig ränta på 15,45% och en aviavgift 17kr/mån, vilket ger en effektiv ränta 17,94% vid en skuld på 10 000kr i 12 mån (180131). Exemplet avser 12 avbetalningar. Ikano Bank AB (publ) är kreditgivare.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies