hela denna avdelning är en annons från Ikea

Så kan du få ett finare hem – på bara två timmar

Beställ med ett klick – och hämta dina saker om två timmar. IKEA har lanserat tjänsten Beställ och hämta som gör din shopping snabbare än någonsin. Kanske är det dags att fixa till ditt sovrum eller göra om vardagsrummet med en ny soffa? Du kan ha det färdigt redan i dag.

Beställ och hämta på ditt varuhus om två timmar för 99 kr

 

För många är IKEA synonymt med trevliga varuhus där man kan känna och klämma på möbler och få ny inspiration till sin heminredning. Här är det också många som passar på att äta eller fika gott innan de åker hem med sina fynd.

 

”Alla tjänster hänger ihop”

Allt fler väljer också att handla på IKEA.se, ett smidigt alternativ som har flera fördelar. På nätet kan man handla när man vill utan att behöva ta hänsyn till några öppettider och man kan välja bland flera smidiga leveranslösningar.

 

– Alla våra tjänster hänger ihop och varuhusen är naturligtvis en viktig del i den kedjan. Här kan man fortfarande få samma upplevelser, oavsett om man väljer att köpa med sig saker hem eller om man väljer att shoppa på IKEA.se, säger Anna Pilkrona Godden, kommunikationsansvarig på IKEA Sverige.

 

Förverkliga idéerna snabbt

Nu i sommartider är det många som passar på att göra det fint i sina hem. Och det är många som vill förverkliga sina härliga idéer så snabbt som möjligt. Oavsett om man tänker fixa till vardagsrummet med en ny soffa eller om man bestämt sig för att inreda sitt sovrum kan man nu få hem möbler och heminredning inom bara ett par timmar.

 

– IKEA erbjuder nu tjänsten Beställ och hämta. Det här är ett smidigt alternativ för den som vill ha sina saker så fort som möjligt och som inte vill lägga tid på att själv plocka ihop varorna i varuhuset, säger Anna Pilkrona Godden.

 

Så funkar det

För att använda sig av tjänsten väljer man först de saker som man vill köpa på IKEA.se. Sen klickar man på ”Köp online” och kan då välja ett varuhus att hämta upp varorna på.

 

När beställningen är lagd och betalningen genomförd skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Efter två timmar kan du sen hämta dina saker, du får ett SMS som bekräftar när din beställning är redo för att hämtas upp. På varuhuset följer man skyltar till Byten och återköp/Kundservice och hämtar där sin beställning.

 

Även om din beställning är klar redan efter två timmar så behöver du inte stressa. IKEA förvarar dina varor åt dig upp till två dygn.

 

Beställ och hämta på ditt varuhus om två timmar för 99 kr

 

Så enkelt kan du få hem dina saker från IKEA

  • När man shoppar på IKEA.se kan man välja att hämta sakerna i något av varuhusen redan efter två timmar. Man kan också välja att få sina saker skickade till ett utlämningsställe som man själv väljer. Tjänsten Beställ och hämta kostar 99 kr.
  • Med Inburen expressleverans får man sina saker inburna i sitt hem redan inom ett dygn. Den som beställer tidigt på förmiddagen kan till och med få dem samma dag. Tjänsten kostar 998 kr. På leveransdagen ringer IKEA upp dig en halvtimme innan leverans.
  • När man handlar på IKEA.se eller i något av varuhusen finns också flera andra leveransalternativ. Många saker kan till exempel skickas i postpaket, för 49 kr, som hämtas upp hos ditt närmsta postombud.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies