hela denna avdelning är en annons från Ikea

Så enkelt kan du få hem bästa garderobslösningen

Med en stor passion för kläder behöver man också en rejäl garderobslösning.
Det har nu Lina Thenor-Ström, 27, som nyligen fick sin nya PAX-garderob hemlevererad från Ikea.
– Det blev helt fantastiskt, säger hon.

Känner du till Ikeas servicetjänster? Du kan få hjälp med det mesta!Känner du till Ikeas servicetjänster? Du kan få hjälp med det mesta!

 

Lina Thenor-Ström har renoverat sin nya lägenhet. Golven har slipats och väggarna målats. Nyligen var det dags för det sista steget och kanske viktigaste steget: Att komplettera de platsbyggda 30-talsgarderoberna med en modern garderobslösning.

– Det här med kläder är ett superstort intresse jag har och jag har verkligen mycket kläder. Min lägenhet är från 1930-talet och de små garderober som fanns här när jag flyttade in räckte inte på långa vägar. Därför var jag tvungen att göra något, säger hon.

 

För att få hjälp med att planera sitt PAX-system besökte Lina Thenor-Ström ett av Ikeas varuhus. Och hon är tacksam för hjälpen hon fick, det är mycket att tänka på när man ska planera en hel garderobslösning.

– Jag fick verkligen bra hjälp av en person där som berättade om allt man kan välja. Först var det flera olika stommar att välja bland, jag ville ha i ekfanér som matchar tröskeln i det rum jag har garderoben. När det var dags för inredningen valde jag vitt eftersom jag tycker att det ser finast ut när man öppnar.

 

Det finns också många detaljer att välja bland när ett personligt PAX-system ska designas. Lina Thenor-Ström ville bland annat ha en smyckesförvaring med en glashylla över så att hon enkelt kan se sina smycken.

– Jag valde också lådor för underkläder och en utdragbar ställning som jag kan hänga långa halsband på. Det blev riktigt bra, säger hon.

 

Lina hade planerat att köra hem hela sitt PAX-system i bilen på en gång, men det visade sig inte vara möjligt. Det blev många paket som tog mycket plats.

– Nej, det fanns inte en chans att få rum med det i bilen. Därför bestämde jag mig för att beställa hemleverans, det var hur smidigt som helt. Det kom två killar på kvällen och bar in garderoberna i lägenheten, berättar hon.

 

Det går att beställa montering när man beställer möbler och heminredning från Ikea. Det har Lina full koll på, men hon valde den här gången att montera själv. Och eftersom Ikea rekommenderar att man ska vara två personer när man monterar garderobsstommarna fick hennes pappa rycka in som hjälpreda.

– Pappa är riktigt händig så efter en middag byggde vi tillsammans ihop garderoben snabbt, säger Lina.

 

Känner du till Ikeas servicetjänster? Du kan få hjälp med det mesta!Känner du till Ikeas servicetjänster? Du kan få hjälp med det mesta!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies