hela denna avdelning är en annons från Ikea

Listigaste knepet: Så får du någon annan att bära dina saker

Det kan vara enklare än du tror att handla på Ikea.
Om du vet vad du vill ha kan du nämligen få hjälp med att plocka ihop alla dina varor – oavsett hur mycket det handlar om.
Så här fungerar det.

Vet du vad du vill ha, men vill inte plocka ihop allting? Här finns hjälpen.Vet du vad du vill ha, men vill inte plocka ihop allting? Här finns hjälpen.

 

Många gillar att gå omkring i Ikeas varuhus. Här finns mycket att titta på och här kan man få både inspiration och idéer till nya projekt. I varuhusen möter man också duktiga säljare som med sin expertis kan hjälpa till att hitta fiffiga lösningar för just ditt hem eller din arbetsplats.

Att plocka ihop alla sina varor är dock inte alltid lika inspirerande. Handlar det om många varor kan det dessutom ta både tid och kraft.

 

Därför erbjuder Ikea nu alla kunder hjälp med att plocka ihop varorna. Så här enkelt är det: Man lämnar en inköpslista i varuhuset. Sen kan man fortsätta att strosa runt i varuhuset eller sätta sig ner och fika eller äta medan varorna plockas ihop av personalen. Och det finns inga regler för hur mycket eller lite man behöver köpa för att kunna beställa plockservice.

– Många som beställer tjänsten handlar så klart mycket, det gäller både företag och privatpersoner. Men det händer också att någon bara vill ha hjälp med några enstaka småsaker, säger Rikard Andersson, som jobbar med plockservice i varuhuset i Barkarby.

 

 

Ikeas mål är att alla produkter ska vara tillgängliga för alla. För Rikard Andersson är plockservice en del i den filosofin, en tjänst som gör Ikeas sortiment tillgängligt för fler.

– Många av våra kunder är företag som kanske ska inreda stora kontor eller lägenheter och inte har möjlighet att plocka alla varor själva. Det finns också människor som har fysiska utmaningar som använder sig av tjänsten. Det känns bra att vi kan erbjuda den, säger han.

 

Ikeas plockservice kostar 299 kronor – oavsett hur mycket som ska plockas. När jobbet är klart och man får sina varor kan man bestämma om man vill stå för transporten själv eller om man vill ha hjälp med den också.

 

Kom till varuhuset så plockar vi ihop varorna åt dig.Kom till varuhuset så plockar vi ihop varorna åt dig.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies