hela denna avdelning är en annons från Ikea

Fixa ditt hem – utan att anstränga dig för mycket

Att göra fint hemma behöver inte vara ansträngande.
Du behöver knappt resa dig ur soffan.
Här är bästa knepen för dig som gärna låter någon annan göra jobbet när du är ledig.

Lata dig – och fixa samtidigt!

 

Visst är det trevligt att besöka ett varuhus. Här kan man gå runt och titta för att få inspiration, här kan man få hjälp av utbildad personal och här kan man äta eller fika.

Men ibland räcker tiden inte till, eller så prioriterar man att göra annat?

 

Det mesta som går att hitta i ett Ikeavaruhus finns också tillgängligt på nätet. På sajten kan du i lugn och ro välja vad du vill ha oavsett tid på dygnet eller var du befinner dig. När du genomför ditt köp väljer du hur du vill betala för dina varor, du kan betala med de vanligaste bank- och kreditkorten eller via faktura. Du kan också dela upp betalningen.

 

Det finns flera bra sätt att få hem dina varor. Till exempel kan du välja att hämta ut din beställning på något av alla de utlämningsställen som finns runt om i Sverige eller i ditt närmsta varuhus. Många varor ryms också i ett vanligt postpaket som skickas till ett ombud nära ditt hem.

Ibland är det skönt att låta någon annan köra allt hela vägen hem, speciellt när det är stora eller tunga varor det handlar om. Ikea erbjuder inburen hemleverans, vilket innebär att du får dina saker exakt där du vill ha dem.

 

Om du har beställt hemtransport av en ny soffa, säng eller vitvara kan du också få hjälp att bli av med den gamla. Med tjänsten Bortforsling tar Ikea hand om dina gamla madrasser, soffor och vitvaror och ser till att de kommer till återvinningen.

 

Många tycker att monteringen är en del av det roliga med att köpa möbler på Ikea. Men ibland räcker inte tiden till och det kan vara skönt att få hjälp med jobbet. Ikea har proffs som kan montera ihop dina möbler och placera dem där du vill ha dem så att du kan ägna dig år något annat.

 

Lata dig – och fixa samtidigt!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies