hela denna avdelning är en annons från Ikea

Bygga ett helt nytt kök – så får du det bästa resultatet

Det är roligt att ha ett vårprojekt!
Att bygga ett nytt kök, till exempel. Och låter du proffsen hjälpa dig kan projektet bli hur bra som helst.
Visste du till exempel att du nu kan få kostnadsfri hjälp med planeringen?

Goda råd är INTE dyra. Här får du hjälp med köket.

 

Att bygga eller renovera något blir ofta ett positivt minne som man kan njuta av i många år. Allra roligast blir det såklart när man kan visa upp ett riktigt bra resultat – och några vill kanske slippa utföra det tyngsta arbetet själv.

 

Färdigt redan i vår

Många planerar att bygga ett nytt kök, kanske är drömmen att ha det färdigt redan till våren eller skolavslutningen. Att ta hjälp med vissa moment är klokt, även om man är händig och tycker om att göra saker själv. Ett tips: Kontakta ett proffs innan du drar igång projektet. Det kan både spara tid och ge dig idéer om hur du kan få ett ännu bättre kök.

– Ja, vi kan ju hjälpa till med hela processen. Vi fungerar som personliga rådgivare och kan guida hela vägen från att mäta upp köket till ett färdigt resultat, säger Emil Axelsson, köksplanerare på IKEA.

 

 

Proffsen hjälper till – utan kostnad

Experterna som jobbar med köksplanering på IKEA har stor erfarenhet av olika kök. De kan knepen, har koll på trenderna och vet hur man optimerar ett kök för att det ska vara så praktiskt och funktionellt som möjligt. Vill man kan man boka in ett möte på något av varuhusen – det är nu kostnadsfritt. Man kan också ringa och få hjälpen via telefon.

– Vi erbjuder råd, planering och hjälp med att beställa varorna via telefon och det kostar inget. Under samtalet kan vi visa ritningar direkt på kundernas egna datorer via länkar som vi mejlar. På så sätt kan man hela tiden följa med i processen, säger Emil Axelsson.

 

Hemkört och inburet

När köket väl är ritat och allt som behövs är beställt kan man som kund hos IKEA få hjälp med hemtransport och med att få allt inburet. Vill man kan IKEA också ordna med allt från finansiering till rivning och montering av det nya köket. Du kan också få hjälp med golvläggning och andra hantverkstjänster så att du kan gå och bada eller göra något annat som du är sugen på.

 

Goda råd är INTE dyra. Här får du hjälp med köket.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies