banner

Emilia hyllar nya behandlingen: ”Min frisör undrade vad min hemlighet var”

Tio minuters hårbehandling hemma och Emilias hår fick en helt ny styrka. Till och med hennes frisör undrade vad hon hade gjort.
– Att det är en vetenskapligt framtagen produkt gjorde att den kändes mer trovärdig än andra hårprodukter, säger hon.

EXTERN LÄNK: Lockigt, tunt, färgat eller afro – här är behandlingen som passar alla hårtyper 

Kemiska hårbehandlingar sliter på håret, men även borstning, hårprodukter och värmestyling gör att håret känns torrt och sprött. Du kan skydda håret från onödigt slitage, men när hårstråna redan är skadade kan det vara svårt att reparera dem. För Emilia, 25, från Stockholm var frissigt hår normalt och hon brukade platta det för att få mer glans.

Mitt hår är relativt bra. Jag färgar det inte eller använder särskilt mycket produkter. Jag upplever ändå att mitt hår lätt blir frissigt och att jag får mycket kluvna toppar, säger hon.

Många tror att en rejäl klippning är det enda som hjälper mot skadat hår. Men det stämmer inte. Emilia har testat en reparerande behandling med Eyracure. Det är en ny metod som är framtagen av forskare som reparerar håret och gör det starkare och tjockare.

– Det kändes spännande att testa hårvård med vetenskap bakom för att se om det faktiskt gör skillnad, säger hon.

”Behandlingen var väldigt lätt att göra”

Den här behandlingen passar även dig med lockigt hår, tjockt hår eller om du vill ha mer volym. Oavsett hårtyp och tidigare behandlingar – är ditt hår skadat, slitet eller försvagat kommer du att se effekt av behandlingen på en gång. Den funkar till och med för att fräscha upp extensions eller peruker.

– För det första var behandlingen väldigt lätt att göra. Jag märkte skillnad direkt efter. Det var just skillnaden som fick mig att förstå att mitt hår faktiskt inte mådde toppen innan. Efter behandlingen kändes håret mjukt, glansigt och lent, säger Emilia.

Gör enkelt behandlingen hemma

Du kan göra behandlingen hemma och det enda du behöver är en molekylspray samt en UV-borste. Molekylblandningen sprayar du på nytvättat hår. Därefter borstar du igenom håret med UV-borsten så att hela håret blir genomlyst av UV-ljus. Avsluta med ditt vanliga balsam.

Emilia är mycket nöjd med Eyracure och rekommenderar behandlingen eftersom hon ser stor skillnad på lyster och glans. Till och med hennes frisör har reagerat.

– Jag fick en kommentar av min frisör en vecka efter behandlingen att mitt hår var mycket mjukare och lenare. Hon undrade vad min hemlighet var, säger hon.

EXTERN LÄNK: Här är allt du behöver för att få ett friskt och vackert hår 

Det här är Eyracure

Eyracure passar alla hårtyper och är framtaget av forskare. Behandlingen reparerar håret på djupet samtidigt som det är fritt från parfym, sulfater och parabener. Eyracure innehåller molekyler som sprayas på håret och som aktiveras med en UV-ljusborste. Du sprayar molekylerna i håret och lyser med UV-strålarna från hårborsten. En behandling med Eyracure tar cirka 10 till 15 minuter. Redan efter en behandling kan du se och känna skillnad på ditt skadade hår upp till åtta veckor.