Nya tjänsten: Låt proffset planera ditt kök – kostnadsfritt

Trendigt bistrokök, lantlig klassiker eller retrostil a´la 50-tal?
Nu kan du få hjälp av ett proffs att planera ditt drömkök – tjänsten är helt kostnadsfri.

Ge dig och din familj en inspirerande julklapp! Här kan du boka kostnadsfri köksplanering.

 

Köket är för många av oss hemmets viktigaste plats. Ett rum där vi inte bara lagar mat, bakar och äter utan även läser läxor, samtalar, jobbar, läser, myser och umgås.

 

Drömmer du om ett nytt och inspirerande kök? I dag finns köksstilar för alla smaker, och det kan kännas lite knepigt att veta var man ska börja, och vilken stil man egentligen vill ha.

Nu kan du ta hjälp av ett proffs hos Electrolux Home – helt kostnadsfritt, och du binder inte upp dig på att köpa något.

Så här går det till i 3 steg:

 

1. Du går in här, fyller i dina uppgifter och klickar på ”Skicka bokningsförfrågan” – att göra detta tar bara några sekunder.

 

2. Electrolux Home tar kontakt med dig och ni bokar en tid – antingen i en butik eller hemma hos dig (om du bor inom fem mil från närmaste Electrolux Home-butik).

Hampus Nording, köksinredare på Electrolux Home:

– Att se köket på plats ger en bra blick för känslan kunden är ute efter, och vi gör hembesök så ofta vi kan.

 

3. I mötet med Electrolux Homes egna köksinredare berättar du om dina visioner och vilka funktioner som är viktiga för dig och din familj. Tillsammans går ni igenom olika köksmodeller, vitvaror, bänkskivor, luckor, golv, belysning med mera som skulle kunna passa. Rådgivningen är helt kostnadsfri.

 

Hampus Nording:

– Till första mötet brukar vi avsätta cirka tre timmar. Vi lyssnar till vad du har för stil och vision för att få en känsla som vi sedan pusslar ihop med rummets förutsättningar. Alla våra köksinredare har djupa kunskaper om hur man får fram ett funktionellt kök.

 

Electrolux Home har stilar för alla smaker. Till exempel köksserien Herrgård ljusgrön – ett klassiskt lantkök med gott om plats för matlagning och förvaring. Eller trendiga bistroköket Sentens bistro med ljusa marmorskivor mot rustika detaljer i stål, sten och trä – ett kök med en lyxig och inbjudande restaurangkänsla.

 

Här kan du titta på olika stilsäkra kök – kolla vilken stil som passar dig!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies