Annons – innehåll från Prime Video

Annons – innehåll från Prime Video

Annons – innehåll från Amazon Prime Video

SEX saker du behöva veta om den nya hypade serien Ten Percent

Stjärnspäckad cast, brittisk humor och skådespelare som dyker upp som sig själva. Här är sex saker du behöver veta om den nya serien Ten Percent. 

 LÄNK: Se Ten Percent exklusivt på Prime Video!

Franska serien Call my Agent gjorde succé när den kom. Nu kommer en remake av den i brittisk tappning med namnet Ten Percent som utspelar sig på en agentur för skådespelare. Namnet anspelar på den del av en stjärnas gage som en agent vanligtvis tar ut för sitt arbete. I Ten Percent möter vi stjärnor som Helena Bonham Carter och Jack Davenport. Vi har listat några saker du vill veta om serien.

1. Remake av fransk serie

Ten percent är en engelsk remake på den populära och hyllade franska serien Call My Agent som kom 2015. Gillar du brittisk humor, relationer och rappa och roliga repliker är detta serien för dig.

2. Krävande stjärnor

Ten Percent handlar om en agentur för skådespelare i London där personalen kämpar för att tillfredsställa sina krävande kända klienter. Serien utspelar sig såklart även utanför kontoret, där samtliga i gänget behöver navigera i sina egna kaotiska liv.

Foto: Prime Video

3. Vill fånga ny publik

När serien gjordes var det viktigt för skaparna att de behöll samma grundkänsla som originalserien.
– Vi visste också att vi behövde göra någonting annorlunda för att fånga en ny publik. Vi kände att det fanns en risk att kopiera någonting som redan fanns. Inom konst finns det människor som kopierar eller människor som skapar intryck, vi känner att vi har skapat ett intryck mer än en kopia, säger exekutiva producenten David Davoli till Variety.com.  

4. Stjärnspäckad cast

Serien är strösslad med stjärnor som Jack Davenport (The Pirates of the Caribbean), Lydia Leonard (Gentlemen Jack), Helena Bonham Carter (The Crown), Prasanna Puwanarajah (Doctor Foster) och Jim Broadbent (Harry Potter).

Foto: Prime Video

5. Skådespelare dyker upp som sig själva

I originalserien älskade fansen att det dök upp en speciell gästskådespelare, som spelar sig själv, i varje avsnitt. Det är typiskt för just den här serien, så håll utkik efter dina favoritskådisar i avsnitten. 

6. Streama alla avsnitt

Alla åtta avsnitt släpptes samtidigt den 28 april, perfekt för dig som tycker om att sträckkolla serier hemma i soffan. Ten Percent finns hos Prime Video, med start 28 april.

Om Prime Video

Gå med i Prime Video för att titta på populära tv-serier och filmer inklusive prisbelönta titlar från Amazon Original. Just nu kan du starta en kostnadsfri provperiod i 30 dagar. Klicka här för att komma till Prime Video.

LÄNK: Se Ten Percent exklusivt på Prime Video!