Annons – innehåll från Allente

ANNONS:

Samla alla sportupplevelser på ett ställe

Samla kompisgänget, lägg drycken på kylning – nu är det fotboll på tv!

Hösten är späckad med rafflande sport och Allente serverar allt på ett silverfat.

Extern Länk: Få Allentes Premium-paket med Viaplay Total, discovery+ Sport Premium och SkyShowtime för 499 kr/mån.

Hösten är här och det innebär att världens bästa fotbollsliga är igång, Premier League. Och medan stjärnskotten Dejan Kulusevski och Alexander Isak utmanar de bästa i toppen av den engelska fotbollen så intensifieras samtidigt guldstriden hemma i Sverige och Allsvenskan.

Det är med andra ord rena högtiden vecka ut och vecka in för den fotbollsintresserade just nu. Tv och andra skärmar på högvarv, kanske rent av samtidigt med klassisk dubbelskärm” för att kunna se flera matcher på samma gång. Men en förutsättning för det är ett tv-paket som erbjuder de nödvändiga kanalerna – något som Allente har en premiumlösning på.

– Är man en fotbollsälskare som gillar bland annat Premier League och Allsvenskan är vi absolut den rätta leverantören, säger Mohammadali Tadayon på Allente.

All sport för 499 kr/mån

Just nu kan man som ny kund få tv-paketet Premium med över 60 tv-kanaler, Allsvenskan från discovery+ Sport Premium, Premier League från Viaplay Total och SkyShowtime för bara 499 kr/mån i 12 månader. En tjänst med underhållning och sport som alltså erbjuder tv och streaming i ett paket.

– Du får allt detta för 499 kr/mån i 12 månader för att sedan kunna välja vilket paket som passar dig bäst.

Allsvenskan blir fantastisk”

När du valt ditt tv-paket betalar du inget under de första två månaderna och kanske landar du en lösning som stillar abstinensen efter såväl inhemsk fotboll som hockey.

– Allsvenskan blir fantastiskt att följa nu med slutspurten. Sedan drar även hockeyn med SHL igång nu också, så det är en härlig höst att se fram emot.

För att inte tala om det stora intresset kring våra svenskars framfart i England.

– Jag tycker att det ska bli spännande att följa Alexander Isak nu när han har kommit till Premier League och Newcastle, avslutar  Mohammadali Tadayon.

Utöver fotboll och hockey kan du bland annat ta del av golf i världsklass och nervkittlande Formal 1-race. Sportälskarnas höst är här och det är bara att spänna fast sig.

Extern Länk: Följ Allsvenskan och Premier League med Allentes sporterbjudande

Vad är egentligen Allente?

Allente står för ”All entertainment” – all underhållning och är en av Nordens största tv-leverantörer. En sammanslagning av Viasat och Canal Digital.
Med tv och streaming från Allente får du full kontroll över tv:n med alla sätt som finns att titta på tv i dag. Alla kan bli kungen av tv med Allent. Som kund kan du välja mellan fyra olika grundpaket.

Basic

Enkelt, tryggt och prisvärt med de vanligaste svenska tv-kanalerna.

Standard

Mer underhållning med tv och streaming tillsammans. Viaplay och Paramount+ ingår.

Large

Den perfekta mixen av underhållning, sport och streaming. Viaplay och Paramount+ ingår.

Premium

Komplett tv-paket med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass. Viaplay, Paramount+ och discovery+ ingår.

Guide: Olika sätt att kolla på tv – vad passar dig?

Guide: Olika sätt att kolla på tv – vad passar dig?

ANNONS:Guide: Olika sätt att kolla på tv – vad passar dig? Streaming är det nya – parabol och tv-box tillhör det förflutna. Eller är det verkligen så? Behoven ser annorlunda ut för alla och faktum är att finns gott om fördelar med tv-tittande på gammalt manér. Extern...