" />
Hela den här avdelningen är en annons

WonderCruises presenterar Holland America Line

I över 140 år har det femstjärniga rederiet Holland America Line tagit sina gäster till exotiska destinationer runt om i världen. Så är du ute efter en skön kryssning med känsla av lyx och tradition är det här rätt val.

Medelhavet i sommar eller Karibien i vinter? Med Holland America Line kryssar du bekvämt och med klass.

 

I dessa tider när många av rederierna försöker överträffa varandra med halsbrytande, nya aktiviteter ombord är det lätt att glömma Holland America Line – rederiet som är perfekt för livsnjutare.

 

Efter 140 års erfarenhet till sjöss kan man lugnt säga att Holland America Line kan det här med kryssningar. Rederiets många lojala kunder uppskattar framför allt alla smakrika matupplevelser, servicen och den avkopplande, sköna atmosfären.

 

Men kryssningsupplevelsen riskerar aldrig bli tråkig. Utbudet av nöjen och aktiviteter är rikt, med bland annat välutrustade teatrar, gym och spa-anläggningar. Ombord på de sofistikerade och eleganta fartygen finner man värdefull konst, färska blommor och antikviteter. Holland America Line har genom åren vunnit flera priser för sin utsökta service och goda mat. Är du matintresserad kan du avnjuta en middag i den elegantaste restaurangen ”Pinnacle Grill”, som serverar en spännande och varierande meny med mycket av havets läckerheter.

 

Mycket av utbudet ombord är anpassat för par och ensamstående, men det finns även barn- och ungdomsklubbar för familjer. Och bland det bästa av allt ­– femstjärniga Holland America Line är allt som oftast är mycket prisvärt!

 

Kryssningstips!

 

Norska Fjordarna

Visste du att Norges kuststräcka och fjordar anses vara en av de vackraste resor man kan göra? Du behöver med andra ord inte resa till andra sidan jorden för att få en fantastisk kryssningsupplevelse.

 

Medelhavet

Res till drömmarnas källa där de inspirerande imperierna slog rot och blommade ut till livliga centrum för kultur, handel och Europas mest värdefulla konst. Holland America Lines Medelhavskryssningar erbjuder utsökta och spännande upplevelser till ett riktigt bra pris.

 

Karibien

Det finns många tecken på att Karibien är som gjort för kryssningar – och nu kan du upptäcka paradiset med nya lyxiga fartyget Koningsdam. Vita sandstränder, turkost vatten och storslagen miljö – med en kryssning hinner du uppleva allt de vackra öarna har att erbjuda.

 

Upplev Norges fantastiskt vackra kustlinje och rika kulturarv med Holland America Line.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies