" />
Hela den här avdelningen är en annons
  • Världens största kryssningsfartyg "Harmony of the Seas" har premiär våren 2016
  • Vattenaktiviteten The Perfect storm
  • Låt en robot servera dig en coctail i Bionic Bar
  • En av fartygets många vattenrutschkanor
  • Det här kan ge en känsla av storleken på fartyget

Premiär för världens största kryssningsfartyg

Världens största kryssningsfartyg, Harmony of the Seas, gör sin första säsong i Karibien vintern 2016. Fartyget är inte bara en flytande resort, det är en flytande stad som utan tvekan lär bjuda på en oförglömlig semester. Så packa upp, luta dig tillbaka och njut av resan mellan de olika destinationer kryssaren tar dig till.

Upplev Karibien med världens största kryssingsfartyg. Här kan du läsa mer om en paketresa med Harmony of the Seas.

 

Med två meter extra på längden och 2418 extra bruttoton, tar nya Harmony of the Seas över titeln som världens största kryssningsfartyg från systerfartygen Oasis och Allure of the Seas.

 

5 479 gäster ryms på fartyget, och ändå känns det inte trångt. Ombord på det prisbelönta rederiet Royal Caribbeans senaste tillskott finns det något för alla, oavsett du vill uppleva avkoppling eller äventyr. Klassiker som Surfmaskinen Flowrider, Central park, Starbucks och the Boardwalk återvänder, men självklart måste världens största fartyg utmärka sig ytterligare. Här är några av de mest spännande nyheterna:

 

The Abyss

Det är en 10 våningar hög rutschbana och inget för den höjdrädda. En oförglömlig upplevelse – för den som törs och den ultimata utmaningen ombord.

 

The Perfect Storm

Vattenlandet som innefattar tre vattenrutschbanor: Typhoon, Cyclone och Supercell. Den här häftiga trion av vattenrutschbanor är rederiet Royal Caribbeans första, vilket innebär att det är något utöver det vanliga.

 

Bionic Bar

Möt framtiden ombord genom att lämna din beställning på en Ipad – och sedan låta en robot blanda till din cocktail innan middagen.

 

Wonderland och Jamies Italian

De populära restaurangerna finns numer också i Oasis-klassen och har premiär på Harmony of the Seas.

 

Musikalen Grease

För första gången sätts Broadwaymusikalen ”Grease” upp till havs. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av Sandys och Danny, hårvax och vippiga kjolar i sann 50-talsanda.

 

Snabbast internet till havs

Det går blixtsnabbt att dela varje ögonblick i realtid med vänner och familj hemma tack vare bredbandstekniken ”voom”. Förutom Facebook och Instagram kan du lägga upp videoklipp på Youtube, twittra, använda Skype och Google Hangouts. Inte för att du kommer ha tid, men du kan t o m strömma filmer och spel …

 

Virtuella balkonger

De går från golv till tak i insideshytterna och ger en riktig wow-upplevelse. Tänk att kunna sitta bekvämt i sin hytt för att njuta av dygnens soluppgångar och solnedgångar – utan fönster. Magiskt!

 

Det här är bara några av de innovativa nyheterna du hittar på världens största kryssningsfartyg. Harmony of the Seas står utan tvekan för sommarens häftigaste upplevelse i Medelhavet.

 

Upplev Karibien med världens största kryssingsfartyg. Här kan du läsa mer om en paketresa med Harmony of the Seas.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies