" />
Hela den här avdelningen är en annons
  • Fartyget avgår från världsmetropolen Barcelona.
  • Genua, Italien. Härifrån kan du åka på utflykt till världsarvet Cinque Terre. På bilden ovan: Vernazza.
  • Capri, Italien.

Medelhavet i sommar – på toppmodernt kryssningsfartyg

Det nyaste fartyget i Medelhavet i sommar heter MSC Meraviglia.
Följ med ombord på MSC Cruises nya flaggskepp – ett toppmodernt kryssningsfartyg med den allra senaste teknologin och större ytor för underhållning.

Kryssa i sommar? Läs mer om MSC Meraviglias storartade kryssningsupplevelse här.

 

Med sina 167 700 ton, 2250 hytter och 315 meter (lika långt som Eiffeltornet är högt) är MSC Meraviglia rederiet MSC Cruises största fartyg. Meraviglia, som betyder underverk på svenska, beskriver den överväldigande atmosfären ombord på det toppmoderna fartyget. Här står spektakulär underhållning, oslagbar komfort och nytänkande design i fokus.

 

Meraviglia gör sin jungfruresa i juni 2017.

 

Pool med fri utsikt

Den toppmoderna känslan som kommer med ett nybygge genomsyrar hela fartyget. Här kan du bland annat strosa runt i en shoppinggalleria i två plan där taket täcks av en 480 m2 (!) stor LED-skärm – en digital himmel som visar solnedgången eller den stjärnklara natthimlen.

 

I aktern på fartyget ligger Horizon pool med fri utsikt över havet. Njut av solen och ett svalkande dopp med horisonten som bakgrund. På kvällen tänds den vackra utebelysningen och området förvandlas till ett vackert dansgolv med scen för underhållning och endast stjärnorna som tak.

 

Större ytor för underhållning

Meraviglia har en nytänkande planlösning med stora öppna ytor både inomhus och utomhus – perfekt för en kryssning när som helst under året.

 

Dessutom är ytorna för underhållning större på Meraviglia jämfört med andra fartyg. Några av underhållningsalternativen ombord:

 

– Stora pooldäck

Det moderna och rymliga soldäcket består av två stora pooler, bekväma solstolar och poolbar – perfekt för en skön dag ombord. Pooldäcket är lika mysigt på kvällen då mängder av lampor lyser upp vattnet och skapar en magisk atmosfär!

 

– Paradis för barn

Träffa nya vänner i barnklubbarna eller lek fritt i lekrum och lekplatser ombord. Utmana vänner i basket, tävla i virtual reality spel eller kasta er ut för vattenrutschbanorna – på Meraviglia finns mängder av alternativ för barn och ungdomar.

 

– Föreställningar

Två olika föreställningar med världskända Cirque du Soleil är skapade unikt för Meraviglias gäster. Showerna visas sex kvällar i veckan i en specialbyggd scen. Den som vill kan samtidigt som föreställningen pågår njuta av en middag eller en drink.

 

– Mängder av mat och dryck

Välj mellan 12 olika matställen – allt mellan sushi och italienska delikatesser till kött från Butcher’s Cut och specialkomponerade måltider för Cirque de Soleils show.

 

Meraviglia är inte bara fartyget för alla säsonger – det är också fartyget för alla boendeformer. Från insideshytter och hytter med havsutsikt eller balkong till rymliga Duplex sviter med egen bubbelpool. Här finns också möjlighet att bo i sviter i fartygets exklusiva privata område MSC Yacht Club.

 

Sommaren 2017 kryssar MSC Meraviglia bland annat i Västra Medelhavet med början och slut i Barcelona, Spanien. Rutten går via Provence, Genua, Napoli/Capri, Sicilien och Valetta – en spännande resa rik på kultur där du får chansen att uppleva både Spanien, Frankrike, Italien och Malta.

 

Kryssa i sommar? Läs mer om MSC Meraviglias storartade kryssningsupplevelse här.

 

MSC Meraviglia 

Ton: 167.700

Längd: 315 meter

Passagerare: 4.600

Byggnadsår: 2017

Totalt antal hytter: 2.250

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies