" />
Hela den här avdelningen är en annons

Bästa tipsen: Så fyndar du en kryssning i Karibien

Har du ännu inte spikat vinterns planer är det inte för sent. Nu kan man göra riktiga kryssningsklipp när rederierna försöker fylla sina fartyg med kampanjer och sista minuten-priser. Så här hittar du vinterns bästa erbjudanden.

Upplev Karibiens sevärdheter och fantastiska stränder på en resa till havs.

 

1. Var flexibel med avresehamnen: På en del kryssningar finns det möjlighet att välja mellan flera resmål och hamnar. Välj den med bäst pris och planera semestern utifrån det.

 

2. Man får nästan alltid vad man betalar för. Det betyder att lite mindre och äldre fartyg ofta är billigare än de nybyggda jättarna. Valmöjligheterna och aktiviteterna ombord är förstås färre, men upplevelsen är fortfarande fantastisk och resmålen minst lika bra!

 

3. Man vet aldrig vilka fartyg som har platser över och när priserna sänks eller höjs, så håll regelbunden utkik.

 

4. Håll utkik efter kampanjer som till exempel gör din kryssning helt all inclusive, inkluderar en upplevelse eller uppgraderat boende. I sällsynta fall kan man till och med boka en kryssning för 2 och betala för 1.

 

5. Innan du bokar en kryssning så bör du kontrollera vad som faktiskt ingår i priset – det kan nämligen skilja sig mycket mellan olika fartyg. På vissa har du ”super-all-inclusive” vilket betyder att även all dryck ingår. Men på andra kryssningar kanske ”bara” mat, shower och vissa aktiviteter ingår i priset.

 

Bryt semestermönstret i vinter – boka en bekväm kryssning i Karibien full av upplevelser

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies