" />
Hela den här avdelningen är en annons
  • Den spektakulära hinderbanan ombord på Norwegian Escape.
  • En av många restauranger ombord på kryssningsfartyget.
  • Njut av en god middag och en fantastisk solnedgång samtidigt på en av restaurangerna som ligger vid utomhuspromenaden.
  • Spännande aktiviteter finns överallt ombord på Norwegian Escape.

Rekordmånga aktiviteter på Norwegian Escape

Vattenland, hinderbana, restauranger och barer. Nya moderna kryssningsfartyget Norwegian Escape är en dröm med något för alla. Möjligheterna ombord på havets senaste tillskott är näst intill oändliga, och för dig som vill ha en bekväm resort med många valmöjligheter är en kryssning perfekt.

Hitta kryssningar med Norwegian Escape i Karibien här.

 

Fartyget är rederiet Norwegian Cruise Lines största kryssningsfartyg någonsin. Över 4000 gäster ryms på det 18 däck höga Norwegian Escape vilket innebär ett rekordstort utbud av restauranger, underhållning och aktiviteter ombord. Det breda utbudet ombord gör kryssningen optimal för de flesta; par, kompisgäng och barnfamiljer.

 

Världens största hinderbana till havs

En av de häftigaste upplevelserna ombord är den spektakulära hinderbanan. Den är större och 1 däck högre än på något av systerfartygen Norwegian Breakaway och Norwegian Getaway. Äventyrsställningen svävar till och med ut över vattnet, en minst sagt hisnande känsla! Här kan man också gå på ”plankan” som är placerad vid kanten av fartyget. Men här finns självklart mer spännande aktiviteter och förstklassig underhållning för alla smaker.

 

”The Haven” – en egen oas ombord

Högst upp på fartyget, ovanför kommandobryggan, ligger ”The Haven”. Det är ett avskilt område för de gäster som bor i fartygets största sviter. Det som är nytt med ”The Haven” på Norwegian Escape är att det är större – området sträcker sig över två däck och har en gård med privat pool, soldäck, restaurang, bar och gym. Perfekt för dig som söker en lugn oas, med möjlighet att uppleva resten av fartyget när helst du vill.

 

Oförglömliga matupplevelser

Du behöver aldrig gå hungrig. Ombord på kryssningsfartyget finns 27 restauranger med olika inriktning. På ”Food Republic by the Pubbely Boys” serveras en kulinarisk fusion av smaker från både Asien och USA. Eller smaka tapas på ”Pinchos”. Valmöjligheterna är många. Flera av restaurangerna ligger dessutom mot utomhuspromenaden vilket gör att du får havsutsikt under bar himmel. Middagskonceptet ”Freestyle cruising” gör att du kan äta var du vill, när du vill.

 

När du precis trodde att du sett och upplevt allt på fartyget, bjuds det också på varje kryssning en förstklassig fyrverkerishow. Synen när fyrverkeripjäserna splittras till vackra stjärnfall i olika färger över den becksvarta karibiska himlen, är magisk.

 

För mer känsla av vad en kryssning med Norwegian Escape egentligen innebär – titta på den här filmen.

 

Hitta kryssningar med Norwegian Escape i Karibien här.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies