" />
Hela den här avdelningen är en annons
 • Koppla av och ladda om i fartygets lyxiga spa.
 • Blir det varmt kan du ta dig ett svalkande dopp i poolen.
 • Ta er till den gemensamma loungen, som är navet för udnerhållningen.
 • I huvudmatsalen står den ståtliga två däck höga vinkällaren, helt i glas.
 • I fem av fartygen finns ett nio däck högt atrium med ett svävande, livs levande träd i centrum.
 • Släck törsten med små söta och färgglada martinis.
 • Smakfull och modern inredning – med en fanatstisk utsikt.
 • Upplev magiska Santorini med Celebrity Cruises i sommar.
 • I sommar kan du bland annat uppleva det bästa den grekiska och italienska övärlden ombord på Celebrity Cruises. Här italienska Capri.
 • Upplev lyxiga Signature Suite, med glas från golv till tak och egen flott veranda.
 • Reflection Suite på Celebrity Reflection är något utöver det vanliga. Den är världsberömd för sin dusch med glasväggar som hänger ut från fartygets vänstra sida över havet på däck 14. Det speciella glaset för att det går att se ut över havet, men inte in.
 • Celebrity Cruises satsar på spaupplevelser ombord – här kan du njuta av havsutsikten på uppvärmda spastolar.
 • Bland annat erbjuds du en svalkande, iskall handduk för ansiktet när du kommer tillbaka till fartyget efter en utflykt på ett sommarhett resmål.
 • Specialrestaurangen Qsine är känd för att tillaga vanliga rätter med en innovativ twist.
 • Specialrestaurangen Qsine är känd för att tillaga vanliga rätter med en innovativ twist.
 • The Lawn Club – världens enda flytande gräsmatta.

Lista: 7 saker som sätter guldkant på semestern

Vad mer behöver man på en semester än bekvämlighet, lyx och avslappning? Ombord på Celebrity Cruises moderna lyxkryssare kan du njuta av allt detta – i en flytande värld fylld av shopping, restauranger och underhållning.

Följ med ombord på Celebrity Cruises – en flytande värld full med shopping, högklassiga restauranger och modern lyx.

 

Bekvämligheten ombord på ett kryssningsfartyg slår det mesta. Det är nästan som att vara i en liten stad – med många valmöjligheter och närhet till allt du kan tänkas behöva på en semester. Celebrity Cruises samtliga fartyg är perfekta för alla som uppskattar modern lyx. Här är 7 upplevelser ombord som sätter guldkant på kryssningsupplevelsen:

 

1. Den moderna atmosfären

Det märks verkligen att man är ombord på ett flytande designhotell, med smakfull och modern inredning – in i minsta detalj. Atmosfären är modern, avskalad och ombonat välkomnande på samma gång. Här finns ett stort utbud av hytter i olika prisklasser – alla stilfullt inredda med exklusiva material, smarta funktioner och mjuk design.

 

2. Känn dig omhändertagen

Celebrity Cruises fartyg sätter mycket höga krav på service – allt för att din semester ska bli så bekväm och minnesvärd som möjligt. Det går ca 2 passagerare på varje anställd!

 

3. Ett ovanligt omfattande spa

Celebrity Cruises satsar stort på spa-upplevelser och du har möjlighet att bo i så kallade Aquaklass-hytter. De ger dig tillträde till valda delar av fartygens omfattande spa och restaurangen Blu med sin extra hälsosamma meny.

 

4. Världens enda flytande gräsmatta

Det finns ett stort utbud av underhållning och aktiviteter ombord på Celebrity Cruises samtliga fartyg. På några av rederiets största och mest populära fartyg, bland annat Celebrity Reflection och Celebrity Silhouette, finns världens första flytande gräsmatta The Lawn Club. Här kan du ha picknick, hyra en privat Cabana eller spela krocket och andra utomhusspel.

 

5. Kalla handdukar

Ibland är det detaljerna som räknas. Bland annat erbjuds du en svalkande, iskall handduk för ansiktet när du kommer tillbaka till fartyget efter en utflykt på ett sommarhett resmål. Dessutom bjuds du på ett glas mousserande när du kliver ombord på fartyget första gången.

 

6. Unna dig en specialrestaurang

Njut av femstjärniga matupplevelser i huvudrestaurangen där alla måltider ingår, eller unna dig en extra god middagsupplevelse på till exempel specialrestaurangen Qsine mot en extra kostnad. Den är känd för att tillaga vanliga maträtter med en innovativ twist. Här kan du till exempel bli serverad sushi som en klubba – så kallade sushi lollipops.

 

7. All Inclusive

Just nu ingår ett dryckespaket som gör kryssningsupplevelsen ombord på Celebrity Cruises helt All Inclusive. Gäller när man väljer att bo i en utsideshytt, balkonghytt eller svit.

 

Följ med ombord på Celebrity Cruises – en flytande värld full med shopping, högklassiga restauranger och modern lyx.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies