" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lista: 5 saker familjen bara hittar på Royal Caribbean

Sugen på att ta med familjen ut till havs i sommar? Ett säkert kort är att kryssa med Royal Caribbeans stora fartyg – där ett stort utbud av restauranger, underhållning och flera helt unika upplevelser väntar.

Kryssningstips för hela familjen med Royal Caribbean: Upplev Karibien med världens största kryssingsfartyg. Här kan du läsa mer om paketresan med Harmony of the Seas.

 

Allt fler barnfamiljer upptäckter kryssning som semesterform. Hos det populära rederiet Royal Caribbean finns verkligen något för alla: restauranger, underhållning och massvis av spännande aktiviteter – perfekt för den som kryssar med barn. Här är fem tips på aktiviteter som bara finns hos Royal Caribbean.

 

  1. De största barn- och ungdomsklubbarna

Vetenskap, konst, sportturneringar, spelarkader och temafester. Hos Royal Caribbean finns klubbar som ger barnen, såväl bebis som tonåring, roliga minnen och oförglömliga äventyr. Klubbarna ingår i kryssningspriset, har öppet hela dagarna (och kvällarna) och aktiviteterna är åldersindelade.

 

  1. En riktig karusell

Royal Caribbean var först med att ha en karusell ombord på de flytande designhotellen. Den klassiska tivoli-karusellen, som finns i Oasis-klassen, är handgjord och verkligen unik i sitt slag.

 

  1. Radiobilar

Glöm nöjesparkerna! Ombord på fartygen i Quantum-klassen finns både surfsimulator och radiobilar.

 

  1. Frukost med Shrek

Rederiet har nyligen inlett ett samarbete med filmbolaget Dreamworks. Så till sjöss kan man uppleva minnesvärda stunder med alla barnens favoritkaraktärer från filmer som Shrek, Madagaskar och Kung Fu Panda. Du kan bli fotograferad med din favoritkaraktär, vinka till dem under paraden eller dela en frukostmacka med Shrek!

 

  1. Underhållning för mamma och pappa

När de yngsta är på barnklubb finns en mängd aktiviteter för de vuxna. På fartygen kan man bland annat uppleva professionella Broadwaymusikaler, stand up-comedy, simhoppsuppvisning, ta ett dopp i poolen, spela minigolf eller njuta av en massage.

 

Kryssningstips för hela familjen med Royal Caribbean: Upplev Karibien med världens största kryssingsfartyg. Här kan du läsa mer om paketresan med Harmony of the Seas.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies