" />
Hela den här avdelningen är en annons

Upptäck Kanarieöarna på ett nytt sagolikt sätt

Solsäkert, underbara stränder, och sagolik natur. Nu behöver du inte längre välja vilken av alla fantastiska semesterfavoriter du ska resa till. Under en kryssning kan du uppleva flera på samma resa – från havet. Vad sägs om att gå i Bogart och Bergmans fotspår på vägen?

Upplev Kanarieöarna och fler platser under en och samma resa ombord på ett fantastiskt kryssningsfartyg. Boka din resa eller ta reda på mer här.
 

Det är högst troligt att du rest till Kanarieöarna tidigare när du valt bort det svenska vinterslasket mot ljumma vindar och värmande sol. Men har du upplevt den populära ö-gruppen från havet?

 

Från Barcelona till Tanger

Att välja en kryssning är en upplevelserik semesterform och dessutom en väldigt bekväm sådan. I stället för att ta flyget till EN destination, bor du på en flytande resort som tar dig till flera platser under en och samma resa. På tio dagar kan du uppleva mer än du tror.

 

Resan börjar i Barcelona för att gå vidare till exotiska Tanger, svenskfavoriterna Gran Canaria och Teneriffa, vulkanön Madeira, kulturstaden Malaga och vidare längs den spanska solkusten.

 

Gå i Bogart och Bergmans spår

En av de absoluta höjdpunkterna på resan är Tanger i Marocko. Där tar du dig till den högt belägna stadsdelen och tidigare sultandömet Kasbahn. Få vyer i världen slår den fantastiska utsikten från toppen av berget. Visste du att klassikern ”Casablanca” faktiskt spelades in i Kasbahn och inte alls i Casablanca. När det magiska fotot på Humphrey Bogart och Ingrid Bergman togs stod de i regnet på en av gatorna i Kasbahn, helt ovetandes om att de gjorde en episk filmscen.

 

Ditt hem – en flytande resort

Förutom alla upplevelser du får på destinationerna, bor du dessutom på ytterligare en: kryssningsfartyget Norwegian Spirit erbjuder många restauranger och förstklassig underhållning för alla smaker.

 

Njut flytande resort, många restauranger och fantastisk underhållning genom Kanarieöarna – här hittar du de bästa paketpriserna just nu.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies