" />
Hela den här avdelningen är en annons

Kolla: Här är de bästa och läckraste hytterna till havs

Från en singelhytt på tolv kvadratmeter till en svit på 152?
Det finns hotellrum till havs för alla plånböcker och smaker.
Och var uppmärksam: Det finns ofta erbjudanden som gör att man kan uppgradera sitt boende– ibland helt utan extra kostnad!

Det är perfekt att ta med hela familjen på en kryssning. Här hittar du de bästa kryssningsalternativen för dig som reser med barn.

 

1. Bästa singelhytt
Studiohytterna på Norwegian Escape (finns även på Norwegian Breakaway, Getaway och Epic) består av tio mycket smart planerade kvadratmeter. Här kan ensamresenärer bo utan att tvingas betala en ”straffavgift” och njuta av den coola ljussättningen som går att ställa in i flera olika färger. Det finns också en tillhörande lounge där sociala singelresenärer kan träffa likasinnade.

 

2. Bästa insideshytt

Detta är oftast det billigaste rumsalternativet för två. Nya Harmony of the Seas är inte bara världens största kryssningsfartyg, utan också det som har de mest avancerade insideshytterna – med havsutsikt utan att det finns några fönster!
Se fartyget här!

 

På hyttens väggar kommer det nämligen att erbjudas möjlighet att projicera den aktuella utsikten utanför fartyget tack vare modern bildskärmsteknik. Det går alltså att uppleva såväl soluppgång som solnedgång från hytten – och det utan att få frisyren förstörd av vinden från Medelhavet. Dessa fantastiska insideshytter finns också på bland annat Anthem of the Seas och Quantum of the Seas.

 

3. Bästa utsideshytt
Gillar du att blicka framåt? Då är detta hytten för dig. Dessa hytter ligger längst fram och har ett stort runt fönster som har utsikt mot fören – och nästa spännande resmål. Royal Caribbean erbjuder dessa hytter i Freedom- och Voyagerklassen.

 

4. Bästa balkonghytt
MSC Cruises fartyg finns allt som behövs för en bekväm resa: rymlig garderob, toalett med dusch eller badkar, interaktiv tv, telefon, internetuppkoppling, minibar och kassaskåp – och självklart luftkonditionering. Här bor man ovanligt hemtrevligt på 20 kvadratmeter och har en egen, privat balkong.

Eller varför inte välja Norwegian Epic som har utformning av sina balkonghytter, där väggarna är svängda enligt konceptet ”New Wave”. Fartygets modernt designade hytter har även ett unikt badrumskoncept. Dusch, toalett och handfat är separerade från varandra i tre olika enheter – och handfatet är placerat i rummet tillsammans med sminkbordet.

 

5. Bästa svit
Reflection Suite på Celebrity Reflection är något utöver det vanliga. Den är världsberömd för sin dusch med glasväggar som hänger ut från fartygets vänstra sida över havet på däck 14. Det speciella glaset för att det går att se ut över havet, men inte in. Totalt 152 meter boyta, extra högt i tak och 18 kvadratmeter balkong.

Lyx utöver det vanliga erbjuds också av Harmony of the Seas och deras Royal Loft Suite som består av 142 kvadratmeter boyta uppdelat på två våningar. Den 78 kvadratmeter stora balkongen har både matplats och bubbelpool.

Ett antal av Norwegian Cruise Lines fartyg erbjuder de så kallade Haven-sviterna. Dessa innebär en privat värld till sjöss med lyx och avkoppling. Sviterna, som är eleganta och påkostade, har butler tillgänglig dygnet runt – och de som bor i sviterna har en egen restaurang och ett eget poolområde.

 

Det är perfekt att ta med hela familjen på en kryssning. Här hittar du de bästa kryssningsalternativen för dig som reser med barn.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies