" />
Hela den här avdelningen är en annons

Kryssa i Karibien – för långt under 1000 kronor natten

Vita stränder, karibisk värme och fantastiska paradisöar som väntar på att utforskas.
Det nya prisvärda sättet att semestra på är bekvämt, enkelt och fyllt av minnesvärda upplevelser. För dig som vill upptäcka Karibien är kryssning en oslagbar semesterform

Nyfiken på att boka en kryssningssemester i Karibien? Det är enkelt och mycket prisvärt, titta här.
 

Det finns många fördelar med att välja kryssning framför andra sätt att resa. Det är ett bekvämt sätt att semestra och uppleva på – det är bara att packa upp och göra sig hemmastadd på fartyget som kommer att vara ditt hem under resan. Men framför allt finns det en anledning som gör resan extra välinvesterad – och det är priset. Du kan nämligen besöka en mängd paradisöar som exempelvis Barbados, Caymanöarna och Bahamas– utan att det kostar en förmögenhet.

 

En prisvärd semesterform

Att åka på kryssning i Karibien kostar just nu från 3 590 kronor per person. Det är inte mycket med tanke på allt du får uppleva under en hel vecka.

Ta resmålen. Karibien är indelad i västra, östra och södra och oavsett vilken riktning du väljer får du besöka flera destinationer under en och samma semester. Iland väntar en omväxlande mix av kritvita stränder, underbar natur och färgstarka smaker.

 

Kryssningsfartyget – en egen destination

Under resan bor du alltid på ett minst 4-stjärnigt flytande hotell som erbjuder ett stort utbud av restauranger varav de allra flesta ingår i priset. Mellan måltider och resmål lockar förstklassig underhållning för alla smaker, gym och spa, teater, shopping, vattenpark med vattenrutschbanor, klätterbana och pool-liv.

Det här gör att själva resan ombord blir en upplevelse i sig, och när du vaknar upp morgonen därpå har kryssningsfartyget lagt till i en ny karibisk hamn.

 

Upp till dig själv

Det som förgyller semesterkänslan är att – du gör som du själv vill. Gå iland, ta en solstol på en karibisk sandstrand eller ta en dag ombord på fartyget och njuta av dess möjligheter – det är upp till dig. Uppleva kommer du göra oavsett.

 

Vill du ha hjälp med att skräddarsy din kryssning till Karibien? Här får du direkt hjälp av en kryssningsexpert.

DETTA INGÅR I KRYSSNINGSPRISET


En närmare titt på vad som EGENTLIGEN ingår när man köper en kryssningsresa visar att det är en mycket prisvärd semester­form. Du får:

– Boende
– Alla måltider
– De flesta aktiviteter
– Shower och underhållning
– Barn- och ungdomsklubbar
– Flera spännande resmål

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies