" />
Hela den här avdelningen är en annons

9 dagar i Karibien som gör dina vänner gröna av avund

En resa runt Östra Karibien med det innovativa kryssningsfartyget Allure of the Seas är något som bara måste upplevas. Fartyget är inte bara en flytande resort, det är ett resmål i sig själv som lär bjuda på en oförglömlig semester. Packa upp, luta dig tillbaka och njut av resan och de olika paradisöar kryssaren tar dig till.

Funderar du på att boka en kryssning i Karibien med Allure of the Seas? Välkommen att kontakta WonderCruises kryssningsexperter så hjälper de dig hitta den kryssning som passar bäst.
 
 

Ombord på rederiet Royal Caribbeans stolthet finns det något för alla, oavsett du vill uppleva lugn eller äventyr. Du kan se musikalen Mamma Mia, avnjuta en måltid på någon av över 20 restauranger eller ta en promenad genom Central Park med 12 000 växter. Den som vågar kan se fram emot en linbana som svävar högt. ”The Boardwalk” – utomhuspromenaden som avslutas med Aquateatern där showerna bjuder på akrobatiska hopp ifrån 25 meter. Listan över allt som ingår kan göras hur lång som helst!

Fartyget kommer att vara ditt hem i sju dygn, och när du inte är ombord upplever du flera fantastiska resmål och äventyr när du går i land på någon ny karibisk paradisö.

 

Tre sagolika resmål

Efter första natten ombord vaknar du upp med Nassau på Bahamas utanför hyttens balkongdörr. Denna ljuvliga pärla med sina vita och rosa stränder precis utanför Floridas sydspets, är en upplevelse för livet. Förutom sol och bad kan du simma med charmiga flasknosdelfiner, testa på kajakpaddling eller besöka piratmuséet.

 

Shopping och paradisstränder

Dag tre vaknar du upp på St Thomas, ön som är känd för sina fina stränder och shopping. Ön kallas ”världens taxfree-huvudstad och det går att göra många riktigt bra klipp i huvudstaden Charlotte Amalie. Den mest kända stranden heter Magens Bay och hamnar ofta på topplistor över världens främsta stränder. Varför kommer du garanterat förstå när du kommer dit.

Sedan är det dags för St Martin, en karibisk ö mindre än gotländska Fårö, delat mellan två länder: Frankrike och Holland. Här finns nära 400 restauranger att välja bland– men på dagen ska man definitivt hålla till på stranden. Mellan stranden Baie Longue med det kändistäta hotellet La Samanna, till Cupecoys mindre vikar ligger det över 35 fina paradisstränder.

 

Resa som ger mersmak

En resa med kryssningsfartyget Allure of the Seas är ett utmärkt val för de flesta, mycket tack vare sin storlek.

 

För dig som inte redan fått mersmak – här kan du se en film som följer en barnfamilj under exakt en sådan här resa ombord på Allure of the Seas. Titta och njut.

 

Varannan vecka besöker Allure of the Seas också västra Karibien med stopp i Haiti, Jamaica och Mexico. Läs mer här.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies